Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει το άγαλμα του Χριστού στο ΡίοΚαταιγίδα σάρωσε το Ρίο ντε Τζανέριο την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας έπεσαν πάνω από 40 κεραυνοί. Ένας όμως πέφτει πάνω στο άγαλμα του Χριστού!

Μάλιστα, προκάλεσε ζημιά στο χέρι στο χέρι του αγάλματος με τις αρχές να ανακοινώνουν πως θα επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν.

Μαζί με τους κεραυνούς όμως άστραψαν και τα φλας με αποτέλεσμα κάποιοι φωτογράφοι να καταφέρουν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Η εικόνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Σημειώνεται ότι το 32 μέτρων άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή κατά τη διάρκεια του χρόνου "χτυπιέται" από κεραυνούς περίπου 3- 5 φορές. Ωστόσο είναι εξαιρετικά απίθανο κάποιος να κατορθώσει να απαθανατίσει τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:




πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *