Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Συντριβή του Α. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό αέρα (vids)

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την κοινωνική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τις πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα και το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών.

Η συζήτηση, ξέφυγε εκτός ορίων όταν ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το ότι η τρόικα ενδιαφέρεται μόνο για να εισπράξει τα πανωτόκια, αδιαφορώντας για την κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας. Ο υπουργός Υγείας, εξεμάνη λέγοντας «Τα μισά πληρώνουμε τώρα με το Μνημόνιο. Πείτε το στον κόσμο να το καταλάβει. Ποια πανωτόκια και μπούρδες λέτε;», για να προκαλέσει την απάντηση του δημοσιογράφου, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν θα πω αυτό που θέλετε εσείς. Μπούρδες ήταν η διαπραγμάτευση που κάνατε».

Η τηλεοπτική κόντρα συνεχίστηκε, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για μια λύση όπως αυτή που εφαρμόστηκε το 1953 για την Γερμανία, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της Ευρώπης, η οποία βοήθησε την Γερμανία να ορθοποδήσει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι έχει γίνει κούρεμα χρέους, εννοώντας το PSI.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών και στο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη ότι «μυρίζουν» εκλογές, ο υπουργός Υγείας ξέσπασε λέγοντας ότι «Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα».


Δείτε τα videos:




Πηγή: periodista.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *