Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Μάθημα άμεσης δημοκρατίας στη Χαλκιδική

Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία οι πολίτες ψήφισαν τον αυτοδημιούργητο επιχειρηματία Γιάννη Μίχο ως τον υποψήφιο που θα τους εκπροσωπήσει στις δημοτικές εκλογές.

Περισσότεροι από 3.000 Χαλκιδικιώτες σε έξι εκλογικά σημεία συμμετείχαν στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου του κινήματος εναντίον της εξόρυξης χρυσού.

Με 60,2% και 1.821 ψήφους, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μίχος πήρε το χρίσμα από τους συμπολίτες του. Οι ανθυποψήφιοί του, Κυριάκος Παναγιωτόπουλος και Χάρης Λαζαρίδης, έλαβαν 33% (998 ψήφους) και 5,7% (172) αντίστοιχα, ενώ βρέθηκαν και 13 άκυρα/λευκά.

Ο Γιάννης Μίχος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Epsilon Net, εταιρείας στον χώρο της πληροφορικής, της εκπαίδευσης και της οργάνωσης/υποστήριξης επιχειρήσεων, με κύκλο εργασιών 9 εκατομμύρια ευρώ και 200 εργαζομένους.



Πηγή: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *