Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

H μυστική σύσκεψη του Κουβέλη που φέρνει συνεργασίες και αλλαγή ονόματος στη ΔΗΜΑΡ

Ακόμη και την μερική διάλυση και μετονομασία της ΔΗΜΑΡ φέρεται να επεξεργάζεται ο Φώτης Κουβέλης και οι στενοί του συνεργάτες με στόχο να υπάρξουν οι κατάλληλες συνεργασίες πριν και μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, την τετάρτη πραγματοποιήθηκε μυστική σύσκεψη υπό τον Φώτη Κουβέλη με θέμα τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και τη συμμετοχή πρώην υπουργών. Παράλληλα εκκρεμεί και συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με την εφημερίδα, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης,Πάνος Μπεγλίτης, Στέφανος Μανίκας, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μηνάς Σταυρακάκης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, στέλεχος της «Κίνησης Π-80».

Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής τον Φ. Κουβέλη, συμμετείχαν ο νέος γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής Θεόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Σάκης Παπαθανασίου και Παναγιώτης Παναγιώτου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Οπως αποφασίστηκε, με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα πρέπει να είναι έτοιμη η πολιτική διακύρηξη του νέου οργανωτικού σχήματος που θα περιλαμβάνει τη ΔΗΜΑΡ και όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί της , κατά τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τη διάλυση του Συνασπισμού και των άλλων συνιστωσών. Το όνομα που προτάθηκε και συζητήθηκε στη σύσκεψη ήταν «Δημοκρατική Μεταρρυθμιστική Αριστερά».



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *