Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 8/1 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια νέα ενέργεια η οποία θα σας παρασύρει και ίσως να κάνετε πολλές ατομικές αλλαγές. Αυτό είναι καλό αρκεί να μην τα σπάσετε με το γύρω περιβάλλον σας. Οι αλλαγές μερικές φορές είναι εσωτερικές και μπορεί να εκφραστούν και χωρίς βία.

Ερωτικά: Είστε σε μια κατάσταση που μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από την υπάρχουσα σχέση. Για αυτό θα τολμήσετε να βγάλετε στην επιφάνεια αυτά που σας ενοχλούν τώρα. Ίσως να βάλετε και όρους ότι δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο αν το πρόσωπο που είστε μαζί δεν αλλάξει. Θα φύγετε και θα κλείσετε την πόρτα πίσω σας. Βέβαια υπάρχουν και νέες γνωριμίες για σας αλλά δεν έχετε διάθεση να παθιαστείτε με ένα άτομο που ίσως να είναι μικρότερό σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως μια νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούργιο. Επειδή τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχετε παραδοθεί σε μια συνεργασία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λέτε όλο ναι γιατί τότε θα χάσετε τον δικό σας εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αλλάζετε γιατί βλέπετε και μια άλλη πραγματικότητα πιο δυναμική η οποία δεν σας αφαιρεί το δικαίωμα να πράττετε και να κινείστε ελεύθερα. Το ότι είστε επιλεκτικοί και ποιοτικοί θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας αναστατώνει γιατί σας ξεσηκώνει και με τον τρόπο του σας ανεβάζει τις μετοχές. Αυτό θα σας βάλει στην πρίζα να κινηθείτε πολύ εκρηκτικά και ίσως να κάνετε και πολλές νέες αλλαγές. Η κρυφή σκέψη ενός Κριού ή Ζυγού που σας φαίνεται απίθανο να είστε μαζί σας ενοχλεί αρκετά.

Καριέρα & Οικονομικά: Δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας γιατί δεν θέλετε να μάθει κανένας κάποια σχέδια που ετοιμάζετε και κυρίως με ένα συνεργάτη. Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από έναν εργοδότη και να απαιτείτε τα χρήματα σας. Τουλάχιστον θα τολμήσετε να τα ζητήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να τις βγάλετε πέρα αν δεν δουλέψετε με έντονους ρυθμούς. Οι πρωτοβουλίες χρειάζονται και θα πρέπει να τις κυνηγήσετε για να βγείτε από το τέλμα.

Ερωτικά: Έχετε ήδη γνωρίσει ένα πρόσωπο και αν όχι αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία η οποία θα συνδυάζει πολλά στοιχεία μαζί. Μην φοβηθείτε να προχωρήσετε. Ο Αιγόκερως σας φέρνει συνέχεια αντιστάσεις αλλά στο τέλος κάτι θα καταφέρετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Ενοχλείστε που υπάρχουν παρεμβάσεις αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ακόμα και το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας φέρει κάποιες ευκαιρίες αλλά θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς κυρίως με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά σε μια πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν είναι εύκολο να μπορέσετε να γίνετε μέγας Ναπολέων και να διαχειριστείτε πολλά πράγματα μαζί και συγχρόνως από την πίεση αυτή να κρατήσετε και ισορροπίες. Αν τα καταφέρετε θα είναι ένα βήμα εξελικτικό.

Ερωτικά: Αναγνωρίζετε ότι τα πάντα ρει για αυτό και εσείς κάνετε τις αλλαγές σας και χειρίζεστε όλες σας τις υποθέσεις με ένα πολύ προσωπικό εγωισμό που μερικές φορές ίσως να είναι και καλός. Μπορεί βέβαια να ανατρέψει σχέσεις που δεν είχαν καμία ελπίδα και τώρα να γίνουν βιώσιμες κυρίως με Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχει φτάσει ο κόμπος στο κτένι και το βλέπετε ότι θα πρέπει να κάνετε μια ηρωική έξοδο ή να βρεθείτε εμπρός σε μια νέα πραγματικότητα η οποία είναι προσαρμοσμένη σε νέα μοντέλα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν σας χαλάει καθόλου να γίνετε ηγέτες και κυρίως αν αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα δείξουν και τα προσόντα σας. Αρκεί να μην χαθείτε από τα πρέπει και αυτά που σας επιβάλλονται και τότε όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Ερωτικά: Είστε έντονα σεξουαλικοί γιατί οι αισθήσεις σας είναι υπερβολικά τονισμένες. Πιθανόν να θέλετε να έχετε το πάνω χέρι και να σας ακολουθεί το πρόσωπο που είστε μαζί. Πάντως οι πρωτοβουλίες θα βοηθήσουν και από την άλλη δεν θα φοβηθείτε μήπως αν δείξετε τα συναισθήματα σας, εκτεθείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να πάρετε κεφάλια αν χρειαστεί και να μην κολλήσετε στους τύπους. Οι ισορροπίες που κρατάτε θα δείτε ότι μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να ανατραπούν για να γίνουν νέα πράγματα. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα από μια δική σας πρωτοβουλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να δικαιωθείτε γιατί νιώθετε ότι έχετε καταπιεστεί πολλές φορές. Αυτό σας βάζει σε μια θέση που δεν σας αρέσει και πιθανόν να μην δώσετε άλλα περιθώρια σε κάποια άτομα που είστε μαζί και να τα πείτε έξω από τα δόντια όπως τα έχετε δει ακριβώς.

Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα φανείτε πολύ διαφορετικοί από άλλες φορές. Η σχέση με Κριό θα σας δημιουργήσει ένταση και πιθανόν να βιαστείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε μια γενική ανανέωση για να μπει καινούργιος αέρας στην ζωής σας και να διαχειριστείτε τις ευκαιρίες με ένα πολύ καλύτερο τρόπο. Βέβαια χρειάζεται να γεφυρώσετε μια νέα πραγματικότητα με παλιές δοκιμασμένες τεχνικές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ένταση και έχετε ενεργοποιηθεί υπερβολικά για να πετύχετε ένα στόχο που αφορά στην δική σας ατομικότητα. Βέβαια μπορεί να πιέσετε παραπάνω και να υπάρχουν πολλές ανατροπές μεταξύ των ατόμων που είστε γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες.

Ερωτικά: Είστε αναστατωμένοι με ένα πολύ προσωπικό θέμα και θέλετε με τον δικό σας τρόπο να επιβληθείτε και να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλετε γιατί δεν σας αρέσει να υποκύπτετε πλέον στις πιέσεις. Η σχέση με τον Αιγόκερω θα έχει ένταση.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές προσωπικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να μην συγκρουστείτε γιατί μπορεί να χαλάσετε ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μέσα σας μεγάλη ενέργεια και προσπαθείτε να την μεταδώσετε στους άλλους. Πιθανόν να κάνετε μια ανατροπή και να βγάλετε από μέσα σας πολλά πράγματα τα οποία δεν πιστεύατε ότι είχατε.

Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ξεσηκώνει και σας δημιουργεί το κέφι να βγάλετε τον εκρηκτικό σας εαυτό και κυρίως σε θέματα σεξουαλικά που εσείς εκεί έχετε μια αδυναμία. Κρατήστε όμως και κάποια πράγματα για σας γιατί μπορεί να μην πρέπει να τα πείτε όλα.

Καριέρα & Οικονομικά: Είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι έχετε τα ηνία στα χέρια σας και να βάλετε κάποια πράγματα από την αρχή μπροστά. Αυτό θα σας δώσει ελπίδες για κάτι καινούργιο και ανανεωμένο. Θέματα με εφορίες, πληρωμές και γενικά οτιδήποτε αφορά σε τρίτους θα τα διαχειριστείτε με μια δυναμική συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα πολύ σημαντική για σας αφού θα κληθείτε να αλλάξετε πολλά από τα κακώς κείμενα. Αν έχετε διάθεση να τα κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και να τα πείτε έξω από τα δόντια, να το κάνετε γιατί θα δείτε ότι σε θέματα που φοβόσαστε θα τολμήσετε περισσότερο.

Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα επιμείνετε να περάσετε από κάποια στάδια ανανέωσης και διαφοροποίησης στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να είναι αρχηγικές. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να σας υποτιμούν ή να σας βάζουν στο περιθώριο και πολλές φορές ενώ είστε καλοί και πολύ συμβιβάσιμοι, βγαίνει από μέσα σας μια μεγάλη δύναμη η οποία σαρώνει τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κρατήστε καλά τα ηνία γιατί θα βγουν πολλά από μέσα σας και τα νεύρα σας δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Επειδή βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι που για σας θα είναι σπουδαίο και κυρίως σε καθημερινή βάση ίσως να μην έχετε άλλο υπομονή να περιμένετε.

Ερωτικά: Εδώ χρειάζεστε να είστε εσείς που θα βάλετε τα όρια γιατί αν δεν τα βάλετε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και πιθανόν από κάποιες πληροφορίες που θα πρέπει να τις τσεκάρετε και πάλι θα αναστατωθείτε. Βέβαια η αλήθεια είναι αναγκαία και κυρίως αν σχετίζεται με Κριό ή Ζυγό.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο άλμα με στόχο να είστε πρωτοπόροι ή να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Για αυτό μην αφήνετε κενά πίσω σας. Η ενέργεια της αλλαγής βέβαια σας πιέζει και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη από την βιασύνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε αναλάβει κατά κάποιο τρόπο να βγάλετε το φίδι από την τρύπα γιατί έτσι νιώθετε. Ερωτικά: Θα πάρετε πρωτοβουλίες και από εκεί που είστε κολλημένοι στον τοίχο θα ξαναπροσπαθήσετε από την αρχή. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείξετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις πιάσετε από τα μαλλιά. Ακόμα και αν σας φαίνονται δύσκολες μπορείτε να τα καταφέρετε και να βγάλετε και χρήματα μη αναμενόμενα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ δυναμικοί και νιώθετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια. Ενώ το βλέπετε ότι χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες εσείς δεν μπορείτε και τα σπάτε με όλους γιατί δεν αντέχετε πλέον την καταπίεση. Ερωτικά: Η διάθεση ελευθερίας που βγαίνει από μέσα σας θα σας κάνει να δείξετε μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Επειδή μερικές φορές δεν εκφράζεστε όσοι είστε πολύ ερωτευμένοι θα γίνετε παράτολμοι και πολύ εκκεντρικοί. Κυρίως με Ζυγό θα υπάρχει έντονος μαγνητισμός.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες να συγκρατήσετε τα πράγματα και να είστε μέσα στην δομή που έχετε ανάγκη για να πετύχετε τον στόχο. Όμως εδώ τα πράγματα αλλάζουν και μπορεί μια ιδέα πολύ πρωτότυπη αλλά και τολμηρή να σας ενθουσιάσει και να την βάλετε μπρος.
 
 ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *