Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ (pics)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδος μας σε συνεργασίας με τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Ριζαρίου την περασμένη Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, στο κοσμικό κέντρο "Αρχόντισσα" στα Σεβαστιανά Πέλλα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου δείχνοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του για τους συλλόγους του χωριού μας, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο λόγο. Παράλληλα με την σειρά του λόγο απηύθυνε και ο πρόεδρος & αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου, κ. Μουράτογλου Ιωάννης.

Τέλος το Δ.Σ. της ομάδος μας καθώς και το Δ.Σ. του Μ.Σ. Νέων Ριζαρίου ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.


Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:





Ο πρόεδρος της ομάδος μας απευθύνοντας τον λόγο του




Μια παρέα, μια ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα


















 
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *