Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Εορτασμός των Θεοφανείων στον Λουδία (Pics)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια στον Δήμο Πέλλας. Παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στον ποταμό Λουδία, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ναυταθλητικού Κέντρου.



Τέσσερις νεαροί κολυμβητές έπεσαν στα ήρεμα αλλά παγωμένα νερά του Λουδία για να πιάσουν τον σταυρό, μεταξύ αυτών και δύο κωπηλάτες του Ν.Ο. Γιαννιτσών.

Μετά την τελετή ακολούθησε μια σύντομη και λιτή τελετή για την καθιερωμένη κοπή της πίτας την οποία παραδοσιακά κάνουν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Γιαννιτσών ως οικοδεσπότες της τελετής.

Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος θεοδωρίδης, η περιφεριακή σύμβουλος Μαρία Καράμπελα, οι Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών Γιώργος Τόσιος, Κρύας Βρύσης Χρήστος Πασσαλής, Μεγ. Αλεξάνδρου Στέφανος Τοπάλογλού, Πρασίνου & Καθαριότητας Γιώργος Ανδρεάδης, Οικονομικών Λάκης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας Μιχάλης Παναγιωτίδης, ο Δημ. Σύμβουλος Δημήτρης Στεργιούλας, ο Διευθυντής του Δήμου Πέλλας Στάθης Καστερίδης, η πρώην Βουλευτής Πέλλας Πόπη Φουντουκίδου, ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο Διοικητής Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέτρος Περδικάτσης, ο εκπρόσωπος του Στρατού, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ο Αναπλ. Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γιαννιτσών Εδέσσης Αλέξανδρος Βουδρισλής, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού ομίλου Γιαννιτσών ''Η ΠΕΛΛΑ'' Γιώργος Δόντσιος.
 










 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *