Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

"Προχωρούν ως ενιαίο έργο οι παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας"

Αναγνωρίζοντας την κατάφωρη αδικία σε βάρος του Νομού μας, με τη δόλια υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων για τα οποία ο Γιώργος Καρασμάνης είχε δώσει μάχη προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο έργο του οδικού άξονα Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών – Έδεσσας, ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, θα προχωρήσει ως ενιαίο έργο.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινή (Τρίτη, 7 Ιανουαρίου) συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον Υπουργό και με αντικείμενο ακριβώς αυτό το μείζονος σημασίας ζήτημα, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε στον Βουλευτή ότι και, τα επιπλέον στοιχεία που του παρέθεσε με την πρόσφατη (27/12/13) επιστολή του – από τον πλήρη φάκελο που έχει για το θέμα - δικαιώνουν απόλυτα την θέση ότι οι δύο παρακάμψεις, Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, αποτελούν ενιαίο έργο. Τον διαβεβαίωσε δε πως, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος, θα υπογράψει την απόφαση ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της δημοπράτησης και των δύο παρακάμψεων ως έργου ενιαίου.


Να σημειωθεί ότι ο νέος υπό κατασκευή δρόμος, θα είναι ¨τετράιχνος¨, δηλαδή με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και με διαχωριστική νησίδα που θα τον καθιστά εξαιρετικά ασφαλή.


Ο Γιώργος Καρασμάνης ευχαρίστησε τον Υπουργό, και με την διαβεβαίωση ότι ο λαός της Πέλλας θα του πιστώσει αυτήν την απόφαση και πολιτικά και ηθικά. Καθώς, για άλλη μια φορά απέδειξε τη συνέπεια λόγων και έργων του.


Από το Πολιτικό Γραφείο 08/01/2014

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *