Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στον κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων ΄΄Οδός Ανθέων΄΄ στην Κρύα Βρύση με ικανοποιητική επιτυχία για τον σκοπό τον οποίο διοργανώθηκε. Η υλοποίηση του χορού ενίσχυσε το ταμείο του συλλόγου, για τη δύσκολη συνέχεια που έχει ο σύλλογος μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του .

Να σημειώσουμε ότι είχε να διοργανωθεί χορός του Απόλλωνα πάνω από 10 χρόνια και το Δ.Σ. της ομάδας στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας και λειτουργίας που θέλει να περάσει στον σύλλογο αποφάσισε να τιμηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία του οι 20 πρόέδροι, του που έχουν διατελέσει από το 1960 έτος ιδρύσεως μέχρι και σήμερα. Ήταν μία συγκινητική στιγμή της προχθεσινής εκδήλωσης που έφερε στο μυαλό των τιμώμενων αλλά και των φίλων της ομάδας θύμισες όμορφες, της ιστορίας του συλλόγου. Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν 7 πρόεδροι ενώ κάποιοι απουσίαζαν δικαιολογημένα για οικογενειακούς λόγους ενημερώνοντας έγκαιρα την διοίκηση, κάποιοι γιατί δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή και αδυνατούσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση και οι οικείοι τους, και ορισμένοι ενδεχόμενα να μην παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για δικούς τους λόγους !

Οι τιμώμενοι πρόεδροι με αλφαβητική σειρά είναι οί εξής : ΑΛΤΙΚΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΑΛΚΥΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (απεβίωσε), ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΠΤΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΑΛΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (απεβίωσε), ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) (απεβίωσε), ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (απεβίωσε), ΦΟΥΛΑΤΣΙΚΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σημασία πάντως έχει ότι σήμερα ο σύλλογος γνωρίζει και τιμάει την ιστορία του, γιατί απλά οι άνθρωποι που τον διοικούν κατά καιρούς έρχονται και παρέρχονται ενώ ο σύλλογος είναι ο εκφραστής του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος αυτού του τόπου και οφείλουν οι εκάστοτε διοικήσεις του να τιμούν την ιστορία του συλλόγου ! Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου δόθηκε η υπόσχεση ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις στο μέλλον που θ΄ αναδεικνύουν και θα τιμούν την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Επίσης το Δ.Σ. της ομάδας ευχαρίστησε τόσο το Δήμο Πέλλας, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία τους, όσον αναφορά την υλικοτεχνική βοήθεια που προσφέρουν, κυρίως για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Κρύας Βρύσης, αλλά και προς την ομάδα !

Την εκδήλωση τίμησαν και πάρα πολλά πολιτικά πρόσωπα του Δήμου και του νομού μας όπως οι βουλευτές μας κ.κ. Τζαμτζής και Σταμενίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης Θόδωρος, πατέρας και του πρόεδρου της ομάδας μας, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Νουσηκύρου Άλκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Πασαλής, Δεληγιαννίδης, Βασιλειάδης, Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Κρύας Βρύσης κ. Παρασκευόπουλος, ο Διευθυντής του Δήμου Πέλλας κ. Καστερίδης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας κ. Γίδαρης, ο πρώην Δήμαρχος Πέλλας κ. Τσαλταφερίδης.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση της ομάδας τίμησαν πάρα πολλοί φίλοι, και εκτός Κρύας Βρύσης τους οποίους και ευχαριστεί θερμά η διοίκηση, όπως και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια Απόλλωνα, χορηγούς και παρευρισκόμενους στον χορό, ευχόμενοι ενόψει και τον εορταστικών ημερών, Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή. Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ευχαριστεί επίσης θερμά την ιδιοκτήτρια του Κέντρου Κοινωνικών Εκδηλώσεων ΄΄Οδός Ανθέων΄΄ κ. Δημαρέλη Πόπη, για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας, στην διοργάνωση του ετήσιου χορού μας !

- Την παραμονή των Χριστουγέννων το Δ.Σ. της ομάδας κάλεσε στα γραφεία του συλλόγου όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους και ευχήθηκε χρόνια πολλά καλές γιορτές, δωρίζοντας και ένα μπουκάλι κρασί στο πνεύμα των ημερών. Το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα είναι το ιδανικότερο με την αγωνιστική και βαθμολογική πορεία της ομάδας φέτος, να δείχνουν τους φετινούς της στόχους !



από τον Λύσανδρο Αμιτζόγλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *