Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας : Σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού (pics)

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Αριδαίας με τους συλλόγους και επαγγελματίες της Αλμωπίας με
θέμα τη διοργάνωση του 8ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η σύσταση της Καρναβαλικής Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει και την οργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων. 

Έτσι, μετά και τις δηλώσεις των συλλόγων και πολιτών για συμμετοχή στην επιτροπή, συστάθηκε η Οργανωτική Επιτροπή για την επεξεργασία και την πραγματοποίηση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο δήμο μας για αυτή τη χρονιά.

Επίσης στη συνάντηση καταγράφηκαν απόψεις, προτάσεις, και δράσεις που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων το διάστημα από την Τσικνοπέμπτη (20-2) έως και την Καθαρά Δευτέρα (3-3).

Η οργανωτική επιτροπή έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη της συνάντηση κατά την οποία τα μέλη της μετά από συζήτηση προσπάθησαν να θέσουν τις βασικές κατευθύνσεις των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων καθώς και τη διεξαγωγή και άλλων εκδηλώσεων την εβδομάδα της Αποκριάς.

Προς ενημέρωση σας, παραθέτουμε όλα τα ονόματα των μελών της Καρναβαλικής Οργανωτικής Επιτροπής:

1. ΠΟΛΥΞΕΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

4. ΜΑΝΤΖΙΩΛΗ ΕΛΛΗ

5. ΚΩΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

6. ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΤΕΛΗΣ

7. ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ

8. ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

9. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

10. ΠΛΕΣΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11. ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι εντός λίγων ημερών η καρναβαλική επιτροπή θα έχει και το δικό της blog και σελίδα στο facebook, όπου θα μπορείτε να γράφετε τις δικές σας προτάσεις και σχόλια.















ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *