Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου, Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας το Σ/Κ: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου, Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας



Αναλυτικά:

                                                     
 
Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός 1-2
 
 Μεγάλη νίκη στην εκπνοή πέτυχε ο Εδεσσαικός και έφυγε με το διπλό από την Αριδαία. Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα για τις δυο ομάδες στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 66' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Δημήτρη Λαφαζανίδη έγινε το 0-1. Ο Αλμωπός πιέζοντας συνεχώς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84΄με τον Γιώργο Ελευθεριάδη για να φτάσουμε στο 90' όπου με τέρμα του Αντώνη Μηλιάδη ( αμφισβητήθηκε έντονα για θέση οφσάιντ) πήρε ο Εδεσσαϊκός την μεγάλη νίκη.



Εθνικός Αριδαίας - Άρης Λουτρακίου 0-3
 
 Άνετο διπλό για την ομάδα του Λουτρακίου μέσα στην Αριδαία με 0-3. Ο Σ. Σπρίτος με γρήγορο τέρμα άνοιξε το σκορ, ενώ στο β' ημίχρονο Νάνος και Τσαουσίδης απέδειξαν την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.
 
 
 
 
 
 
 

Ελπιδα Έδεσσας - Δόξα Εξαπλατάνου 2-2
 
Σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι με τέσσερα γκολ συνολικά Ελπιδα Έδεσσας και Δόξα Εξαπλατάνου αναδείχθηαν ισόπαλες με 2-2. Το σκορ άνοιξε στο 30' ο Τάσος Παγιούλας και ο Γ. Μάντζιος διπλασσίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 39΄. Στην επανάληψη μίλησαν οι φιλοξενούμενοι, αφού στο 72' ο Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος μείωσε σε 2-1 με τον Χρήστο Οξύζογλου να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 86' της αναμέτρησης.
 



ΑΣ Άγρας - ΑΣ Πρόμαχοι (Αναβλήθηκε ο αγώνας λόγω κακής κατάστασης του γηπέδου)
 
 
 
 
 
 
 

ΜΑ Άρνισσας - Ηρακλής Γαρεφίου 3-1
 
Τη νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε ο ΜΑ Άρνισσας απέναντι στον Ηρακλή Γαρεφίου. Το 0-1 έγινε από τον Θωμά Σίσκο, σκορ που έμεινε και μέχρι την ανάπαυλα. Στο β' μέρος όμως ο Γ. Μάρτιν στο 58' και στο 64' έκανε το 2-1 και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας για την ομάδα του Γαρεφίου και μετά την αποβολή του τερματοφύλακα του Ηρακλή Παρασκευόπουλου. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Λεωνίδας Μεταξάς στο 71'.
 
 
 

Όλυμπος Αψάλου - ΜΘ Λυκοστόμου 8-0

Εύκολη νίκη για την ομάδα της Αψάλου μιας και έκανε περίπατο κόντρα στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου με 8-0. Σκόρερ για τον Όλυμπο οι:  Τοσουνίδης στο 16', Ντέταρι 41', Τσολερίδης 52', Αντώνης Αθανασίου (60',66',79') Σωτήρης Κόγιος 76', Τσίκου 86'.





https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?ref=ts&fref=ts

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *