Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Γυρίσματα αφιερώματος για την εκπομπή «Μίλα» στην Έδεσσα

Για άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η πόλη της Έδεσσας κι η ευρύτερη περιοχή αποτέλεσαν αντικείμενο της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Μετά την εκπομπή «60 Λεπτά Ελλάδα» που προβλήθηκε την Τετάρτη με αναφορές στην πόλη μας και τις γύρω περιοχές, το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν η σειρά της εκπομπής «Μίλα» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συνεργείο της εκπομπής ανίχνευσε τον ορεινό όγκο εστιάζοντας στη λίμνη Βεγορίτιδας, το ανεμοδρόμιο, το χιονοδρομικό κέντρο και τον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου.

Την επόμενη μέρα τα γυρίσματα έγιναν στην Έδεσσα με κέντρο αναφοράς το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, τα χορευτικά συγκροτήματα που παρουσίασαν την παράδοση της περιοχής και τους τοπικούς επιχειρηματίες που πρόσφεραν διάφορα τοπικά προϊόντα.

Το συνεργείο περιηγήθηκε και μέσα στην πόλη τραβώντας στιγμιότυπα από τους Καταρράκτες, το Βαρόσι κ.α. Ακόμη έγιναν επισκέψεις σε πρότυπες μονάδες εκτροφής και βιομηχανικής παραγωγής κρέατος, πουλερικών κι εκτροφής βοοειδών.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, παρουσίασε την ταυτότητα του τόπου μας, μίλησε για τη θερμή φιλοξενία των κατοίκων, για τους στόχους που θέτει η δημοτική αρχή σε ότι αφορά την αύξηση του τουριστικού προϊόντος και απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους τηλεθεατές της εκπομπής να γνωρίσουν την Έδεσσα.

Στην προσπάθεια αυτή με αφορμή τα γυρίσματα που έγιναν, ο Δήμος Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω:

· Χορευτικά του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και των φίλων αυτού

· Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσημερίου.

· Ξενώνα «Νεφέλη».

· Τους τοπικούς επιχειρηματίες Αντώνη Γαλανό, Γιάννη Τσεπκεντζή, Φανή Καλαϊτζή, Φίλιππο Σεϊρεκλίδη, Δημήτρη Δημητρόπουλο και Κατερίνα Γαλανού για την προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων.

· Την ξεναγό Κασσιανή Τιάγου.

Η συνδρομή όλων ήταν πολύτιμη για να επιτευχτεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *