Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τροχαία ατυχήματα στην Αλμωπία

Δύο τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα χθες και σήμερα στην Αλμωπία. Χθες το μεσημέρι, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ξενιτίδη με τον περιφερειακό δρόμο, μπροστά στο Δημοτικό
Στάδιο, υπήρξε καραμπόλα τριών ΙΧ αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στο προπορευόμενο, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε σταθμευμένο όχημα επί της Λεωφόρου. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες παρά μόνο η προληπτική μεταφορά ενός από τους οδηγούς στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Σήμερα το πρωί, στην επαρχιακή οδό Αριδαίας - Εξαπλατάνου, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Ας ελπίζουμε τα παραπάνω να είναι και τα τελευταία ατυχήματα που συμβαίνουν στην πόλη μας. Ας είμαστε προσεκτικοί στους δρόμους για την υγεία και το  καλό όλων μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *