Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι την Κυριακή οι εγγραφές στο ΙΕΚ Έδεσσας για την ειδικότητα ''Βοηθός Φαρμακείου''

Σας ενημερώνουμε ότι χθες Πέμπτη 20-02-2014 άνοιξε το σύστημα ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές στις ειδικότητες που μας ενέκρινε η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης - ΓΓΔΒΜ.

Μπείτε στο Link http://dioni.sch.gr/ και εγγραφείτε με το ΑΜΚΑ σας (όνομα χρήστη) και κωδικό (κλειδάριθμο) όποια λέξη θέλετε εσείς.

Εκεί έχοντας το Απολυτήριο Λυκείου και την ταυτότητά σας εισάγετε τα στοιχεία σας και τις επιλογές σας για τις ειδικότητες του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Για το εαρινό εξάμηνο θα λειτουργήσει η ειδικότητα :

Βοηθός Φαρμακείου στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.


Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από το σύστημα έως το βράδυ της Κυριακής 23-02-2014

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού μπορείτε να έρχεστε με τα δικαιολογητικά σας, στη Γραμματεία του ΙΕΚ (περιοχή LIDL) και να υποβάλετε από εκεί την ηλεκτρονική σας αίτηση.


Απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα για να "τρέξει" η ειδικότητα.







ΠΗΓΗ: pelladothe.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *