Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πέλλας: Πρόσκληση - εκδήλωση

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πέλλας σας προσκαλεί στην εκδήλωση-γιορτή που διοργανώνει το Σάββατο 22.2.2014 και ώρα 08:00 μ.μ., στο κέντρο «ΠΗΓΕΣ» στην Αραβησσό Δήμου Πέλλας. Στην εκδήλωση παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό από το Κ.Σ. ο Αντώνης Δραγανίγος και ο Πρόεδρος εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ Αντώνης Σταματόπουλος. θα ακολουθήσει λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι.

Η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται φαγητό και κρασί για 4 άτομα.


Εκδήλωση

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου έγινε στα Γιαννιτσά η εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΠΕΛΛΑΣ και της ΚΕΕΡΦΑ για συμπαράσταση προς τον σύντροφο Χρήστο Μπακαλάκη που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στις 5 Μαρτίου μετά την καταδίκη του σε 14 μήνες φυλάκιση εξ αιτίας της εμπλοκής του στην αντιπαράθεση και κόντρα με τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής στον... Ομαδικό Τάφο.Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο δήμαρχος Γιαννιτσών κάλεσε τους Συμμορίτες- φασίστες στην τελετή μνήμης για τους εκατό και πλέον Γιαννιτσιώτες που εκτελέστηκαν από τους χιτλερικούς κατακτητές, ιδεολογικούς μέντορες των φασιστών της ΧΑ.
Κομμουνιστές και άλλοι αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την κατάθεση στεφάνου από τους φασίστες και μπήκαν μπροστά τους. Οι "επίσημοι" κάθονταν και παρακολουθούσαν αμέριμνοι ως να μην τους ένοιαζε η βεβήλωση. Τότε η ΧΑ ήταν "νόμιμο κόμμα" και όλοι ήθελαν την πελατεία της. Ήθελαν παράλληλα να εμπλέξουν τους κομμουνιστές απέναντι με τις δυνάμεις ασφαλείας όπως και έγινε.

Ο Χρήστος Μπακαλάκης πάνω στον γενικό χαμό και ευρισκόμενος σε άμυνα έριξε στο δρόμο μια παιδική κροτίδα ώστε να εκφοβίσει τους φασίστες.

Τον τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί και με την σύμφωνη γνώμη των 14 επισήμων εισέπραξε από την αστική δικαιοσύνη δεκατέσσερις μήνες φυλάκιση.

Χρέος όλων των αντιφασιστών της περιοχής είναι να δώσουν έντονο παρών στην δίκη της 5ης Μαρτίου στα Γιαννιτσά ως ένδειξη συμπαράστασης στον αντιφασίστα κομμουνιστή Χρήστο Μπακαλάκη.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibEQrOuE0YTMcUkp8OuwwLK-0Apiqg34REW2tk_LJZMq6AVfX3Xy7MMpxAnLs9W0soEuPvFLPEvO3ASsl4iXP8_PuM_Ns-OqYSSTSmrL0xHemgXd7_sY-wC-K2HKDxZXSnK-At7rxrAxw/s1600/1+%CE%9A%CE%95%CE%95%CE%A1%CE%A6%CE%91.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Ro0CRdUur2Y

http://www.youtube.com/watch?v=6MIOW5dk3vg

http://www.youtube.com/watch?v=1wqu56D0Viw

http://www.youtube.com/watch?v=APFeEfhu__c#t=12

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *