Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στην Αριδαία!

Επιδημία τροχαίων ατυχημάτων φαίνεται πως έπεσε στην Αλμωπία! Το τρίτο τροχαίο χθες και σήμερα (και το τελευταίο ελπίζουμε) συνέβη πριν λίγο στην έξοδο της πόλης προς την τοπική κοινότητα Σωσάνδρας, στην διασταύρωση πριν το κέντρο Δασάκι.

Συγκεκριμένα, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή, συγκρούσθηκε με ΙΧΦ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άνδρας, με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση το ΙΧΕ αυτοκίνητο, να προσκρούσει σε παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, και πινακίδων σήμανσης. Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς, παρά μόνο προκλήθηκαν υλικές ζημίες στα οχήματα. 
 
 
 
 
 
πηγη:karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *