Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συμμετοχή του ΓΑΣ Έδεσσας στο 11ο Τουρνουά της Α.Ε. Κοζάνης

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε ο ΓΑΣ Έδεσσας στις 12-4-2014 στην Κοζάνη. Το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο και διοργανώνεται για 11 συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΤΕΙ Κοζάνης. Ήταν πραγματικά μια γιορτή του μπάσκετ, καθώς συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Ο ΓΑΣ συμμετείχε με δύο ομάδες αγοριών (γεννηθέντες τα έτη 2004-05 και 2002-03). Στον 1ο αγώνα ο ΓΑΣ (γεννηθέντες τα έτη 2004-05) αντιμετώπισε την διοργανώτρια του τουρνουά Α.Ε. Κοζάνης. Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου πραγματικά εξέπληξαν τους ανθρώπους του συλλόγου, τους προπονητές αλλά και τους γονείς τους με την πρόοδο που παρουσίασαν. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση νικήσαν την Α.Ε. Κοζάνης με 20-12. Στην συνέχεια, οι γεννηθέντες του 2002-03, αντιμετώπισαν την Μεταμόρφωση Βόλου από την οποία ηττήθηκαν με 29-14, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. 

Μόνο κέρδος απέφερε η συγκεκριμένη συμμετοχή τόσο στα παιδιά όσο και στο σύλλογο καθώς τα παιδιά αγωνίστηκαν με αξιόμαχους αντιπάλους αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, αλλά και οι προπονητές και η διοίκηση, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για το μπάσκετ. Ο ΓΑΣ σταδιακά αρχίζει να «χτίζει» τις ομάδες που τα επόμενα χρόνια θα εκπροσωπήσουν επάξια τον σύλλογο. Είναι μια προσπάθεια που απαιτεί χρόνο, υπομονή και επιμονή αλλά υπάρχει η βεβαιότητα ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου θα δικαιωθεί. 

Ο ΓΑΣ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της Α.Ε. Κοζάνης Κώστα Μαυροζούμη, για την πρόσκληση και την φιλοξενία. *Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Μπιτέρνας, ο αθλητής της ανδρικής ομάδος Αργυρός Άκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Καφετζής Κώστας, ο γραμματέας του συλλόγου Καίσαρης Λεωνίδας, αλλά και πάρα πολλοί γονείς οι οποίοι ήρθαν να χειροκροτήσουν από κοντά τα παιδιά τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *