Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο τηλεοπτικός σταθμός 4Ε στο Ριζό Πέλλας

Το Σάββατο 26 Απριλίου η ομάδα της εκπομπής “Στον τόπο που γεννήθηκα”, του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού 4Ε, θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο Ριζό Πέλλας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 9 το βράδυ.

Οι ενότητες τις οποίες θα καλύψει η εκπομπή είναι πολλές. Ενότητες που σχετίζονται με την ιστορία του χωριού, την εκκλησία, και το σχολείο δε θα λείψουν από το αφιέρωμα που θα γίνει για το χωριό.

Η εκπομπή θα μιλήσει με τους αγρότες, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και με τους παλιούς κατοίκους του χωριού, ενώ δύο νοικοκυρές θα μαγειρέψουν παραδοσιακά φαγητά.
Στη 1 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το γύρισμα στο προαύλιο της εκκλησίας. Το χορευτικό κομμάτι όπως και η παρουσίαση των εδεσμάτων που θα ετοιμαστούν από τις γυναίκες του χωριού θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι όπως μας ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής Θανάσης Κληματσίδας. Επίσης θα πραγματοποιηθεί γύρισμα και στο εξωκκλήσι του χωριού, Άγιο Δημήτριο.


Όσοι επιθυμούν μπορούν παρευρεθούν στην πλατεία του χωριού όπου θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα τμήματα του Ποντιακού Συλλόγου και να δοκιμάσουν τα εδέσματα. Σε περίπτωση βροχής, το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ριζού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *