Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Εκλογικό επίδομα 140 ευρώ στους ένστολους

Εκλογικό επίδομα που θα ανέρχεται σε 210-230 ευρώ μεικτά (δηλαδή 130-140 ευρώ καθαρά) θα λάβουν οι ένστολοι για τη συμμετοχή τους στη διασφάλιση της ομαλότητας της εκλογικής διαδικασίας των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, της 18 και της 25 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Tύπος ανέφεραν ότι προβλεφθεί κονδύλι από το υπουργείο Οικονομικών το ποσό των 15.000.000 ευρώ, που θα διατεθεί σε περίπου 70.000 δικαιούχους. Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για περίπου 55.000 αστυνομικούς, 8.500 πυροσβέστες, 4.000 λιμενικούς και 1.500 πολιτικούς υπαλλήλους.

Το επίδομα θα λάβουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.



ΠΗΓΗ: news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *