Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μεταγραφικό μπαμ του ΠΑΟΚ Αλμωπίας!

Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει προκειμένου να ενταχθεί ο έμπειρος αριστερόχειρας Σαρακινλής Χρήστος (Τάκης) στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Άλλωστε στα οικογενειακά παιχνίδια που συμμετέχει δείχνει πως έχει όρεξη να προσφέρει και να διδάξει.
 
 

Η ομάδα έχει βάλει στόχο την άνοδο , κάτι το οποίο δείχνει να είναι εφικτό με τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και προπονητές , προκείμενου να ενταχθούν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ αφού βλέπουν πως υπάρχει το ιδανικό κλίμα μεταξύ των παικτών, κάτι το οποίο ζηλεύουν πολύ...
 
 
 


ialmopia.gr

4 comments:

  1. Με Μπεγλοπουλο,Τακη και εναν καλο προπονητη ψαξτε τον 2ο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ... ΤΡΕΜΟΥΝ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε ρε Παοκάρα!Βρείτε προπονητή και όλα θα γίνουν εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή επιλογή του ΠΑΟΚ, με την εμπειρία του και με την όρεξη των παιδιών θα υπάρχουν μόνο νίκες και χαμόγελα. Καλή δύναμη παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *