Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 11/6 τα Ζώδια!

«Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από κανέναν. Δεν υπάρχουν οδηγοί, δάσκαλοι, αυθεντίες. Υπάρχεις μόνο εσύ – η σχέση σου με τους άλλους και τον κόσμο- τίποτε άλλο.»



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου άποψη μετράει περισσότερο για αυτό θα δοκιμάσεις να περάσεις τις γραμμές σου χωρίς να υπολογίζεις τίποτα. Η ωριμότητα και το βάθος της σκέψης σου σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα από απόσταση.
Έρωτας: Έχεις κάποια κρατήματα, κυρίως αν υπάρχει ένα μεγαλύτερο άτομο που πιθανόν να είναι Σκορπιός αλλά σε ωριμάζει γιατί βλέπεις και από άλλη οπτική γωνία όλα τα μεταξύ σας θέματα. Ένας Ταύρος σε βάζει να σκεφτείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο και κυρίως σου δείχνει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα συγκρατήσεις την ορμή σου γιατί δεν θέλεις να ενθουσιάζεσαι και μετά να μην γίνεται αυτό που περιμένεις και να πέφτεις στα πατώματα. Για αυτό αφουγκράσου καλύτερα αυτά που σκέφτεσαι και μην δρας χωρίς να έχεις κάποιο αποτέλεσμα.




Γενικά: Δείχνεις συγκράτηση γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι που είναι αντίθετο στις αρχές σου. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο θα σε απασχολήσει αλλά θα βρεις λύση γιατί υπάρχουν πολλά άτομα να σε βοηθήσουν.
Έρωτας: Έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες δεν βοηθάνε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Μάλλον έχεις αυστηρό κριτήριο και πιθανόν να μην αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο γιατί μπορεί και να φοβάσαι ακόμα και την προδοσία.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις από όλους τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να δείξεις ότι έχεις ελαστικότητα γιατί μπορεί και να σου χαλάνε τα σχέδια. Παρ' όλα αυτά την εύνοια με κάποιο τρόπο την έχεις και πιθανόν να κερδίσεις μετά από σκληρή δουλειά.




Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες σου φέρνουν βάρος και συγχρόνως σε αναγκάζουν να σκέφτεσαι πιο ώριμα ή περισσότερο υπεύθυνα απέναντι σε κάποιους φίλους που ίσως να μην είχες φερθεί πολύ καλά.
Έρωτας: Η ερωτική κατάσταση με έναν Σκορπιό σε αναγκάζει να σκέφτεσαι διαφορετικά και σου ανατρέπει όλα τα εύκολα δεδομένα. Από την άλλη μπορείς να καταλάβεις έναν Αιγόκερω και να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το σκεπτικό σου να αφήσεις κάποια πράγματα να είναι κάπως πιο χαλαρά δεν σε βοηθάει γιατί δεν τίποτε δεν ορίζεις και δεν βάζεις στην τάξη. Μπορεί να ζορίζεσαι και να νιώθεις άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις αλλά θα ψάξεις πιο βαθιά τις αιτίες και πιθανόν αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.




Γενικά: Προσπαθώντας να αφήσεις πίσω σου πράγματα που σε δεσμεύουν και σε κάνουν να φέρεσαι απρόσωπα και κυρίως αρνητικά, θα δεις ότι θα γαληνέψεις σιγά-σιγά και θα βελτιώσεις και πάλι το συναίσθημά σου, αφού θα εμπιστευτείς την ζωή και τους ανθρώπους.
Έρωτας: Έχεις κάποιους φόβους να εμπιστευτείς και για αυτό έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Αυτό θα αλλάξει για λίγο γιατί θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία για γάμο ή ακόμα και για παιδί. Εκεί θα είσαι περισσότερο ανοικτός/η και θα δοκιμάσεις να ρισκάρεις. Με τον Σκορπιό θα λυθείς πολύ περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμμετοχή σου σε μια ομάδα μερικές φορές έχει μια δυσκολία γιατί μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και δεν βρίσκουν τον σφυγμό σου. Όσο περισσότερο προσπαθείς να κατανοήσεις τους άλλους τόσο περισσότερο θα έρχεσαι κοντά τους. Το σφικτό σου χέρι πιθανόν να σε βοηθήσει να φυλάξεις χρήματα.




Γενικά: Υπάρχει ένα βαρύ κλίμα γιατί δεν μπορείς εύκολα να ελιχτείς και να καταλάβουν οι άλλοι τις προσωπικές σου αντιδράσεις επειδή κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και δεν μπορούν εύκολα να σε ψυχολογήσουν.
Έρωτας: Η στασιμότητα σε μια κατάσταση μπορεί να μην βοηθάει την εξέλιξη μέσα στην σχέση σου. Κάποιες οικονομικές διαφορές μπορεί να τη χαλάσουν για λίγο γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις παρά να κρατήσεις μούτρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να σε σέβονται και να σε βλέπουν σαν ένα πρόσωπο που κάνει μια σημαντική προσπάθεια πάνω στην δουλειά του. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις αμφισβήτηση και αυτό πιθανόν να σε μπλοκάρει.




Γενικά: Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά χωρίς όμως να απομονώνεσαι τελείως γιατί θέλεις να επικοινωνήσεις ανοικτά με κάποια πρόσωπα και κυρίως με την οικογένεια σου ή με ένα άτομο που βρίσκεται κάπως μακριά σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό το περιμένεις με μεγάλη αγωνία.
Έρωτας: Η επιστροφή ενός Καρκίνου και ίσως η επικοινωνία μαζί σου μέσω ενός φίλου που θα σου μεταφέρει το μήνυμά του θα σε σπρώξει να μιλήσεις απευθείας μαζί του. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός καραδοκεί και θέλει με κάθε τρόπο να είναι κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες εσύ αν θέλεις να τις εκμεταλλευτείς έχει καλώς αλλιώς θα παραμένεις αδρανής μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή κι ίσως αυτό να μην γίνει γρήγορα.





Γενικά: Ο τρόπος που σκέφτεσαι δεν σε βοηθάει να εξελιχτείς και να κάνεις κάποιες τομές. Ο λόγος είναι ότι σκέφτεσαι πολύ συναισθηματικά και στερείσαι του αέρα της επικοινωνίας που χρειάζεται.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο θα σου δώσει το έναυσμα για να κινηθείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο και το κυριότερο από όλα είναι να δημιουργήσεις πρώτα μέσα σου ασφάλεια για να μπορείς να την μεταδώσεις και στο άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σημαντική ευκαιρία την οποία όμως πιθανόν να μην μπορείς να την υλοποιήσεις γιατί δεν έχεις τα εργαλεία κατά την γνώμη σου να βοηθηθείς. Αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα και χωρίς πανικό, θα διαπιστώσεις ότι σίγουρα κάτι θα βρεις που θα σε κάνει να ξεκολλήσεις.




Γενικά: Προσπαθείς να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να ζήσεις στο τώρα κι αυτό είναι που θα σου δώσει την βοήθεια για να πας ένα βήμα παρακάτω. Η φιλία για σένα είναι πολύ σημαντική και σπάνια πουλάς τους φίλους σου, χωρίς να σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους. Για αυτό τώρα θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με μεγαλύτερη διάθεση ελευθερίας γιατί πιθανόν να γίνουν λάθη από την πλευρά σου.
Έρωτας: Έχεις διάθεση να ταξιδέψεις ή να αλλάξεις παραστάσεις για αυτό πιθανόν να έχεις μια ελευθερία κινήσεων για να φυσήξει ένας νέος άνεμος στην σχέση σου. Ο Ταύρος είναι σταθερά το άλλο σου μισό και αυτό σε αναπτερώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πιθανότητα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο δεν είναι εύκολη για σένα και πιθανόν να στραφείς στο να καλυτερεύσεις την ήδη υπάρχουσα κατάστασή σου. Όμως, αν δεν πειραματιστείς πως θα ξέρεις τι υπάρχει πέρα από τα κλειστά σου όρια.




Γενικά: Έχεις διαπιστώσει ότι κάθε φορά που βάζεις τον εαυτό σου σε μια ευθυγράμμιση με τα αληθινά σου θέλω, τότε είσαι καλά γιατί στην πορεία χάνεις την κατεύθυνσή σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις άσχημα.
Έρωτας: Η αλήθεια πρέπει να λέγεται για αυτό δεν χρειάζεται να προσπαθείς έξω από εσένα γιατί με τον τρόπο σου θα δείξεις αυτό που θέλεις. Ο Δίδυμος θα είναι κοντά σου αλλά μπορεί να μην ταιριάζει απόλυτα στον ψυχισμό σου γιατί τον βλέπεις επιπόλαιο. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός στην ζωή σου αλλά αμετακίνητος από διάφορες καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να βάλεις κάποιους στόχους που θα ταιριάζουν με την προσωπικότητά σου και να τους τηρήσεις γιατί θα δικαιωθείς. Χρειάζεσαι καλύτερη μεθόδευση.




Γενικά: Το άνοιγμα προς τα έξω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να ξεφύγεις από τα πολλά προβλήματα. Επειδή έχεις ξεχωριστή προσωπικότητα αυτό σε βοηθάει να επιβιώνεις γιατί στέκεσαι πολύ καλά και έναν κύκλο σχέσεων.
Έρωτας: Μερικές φορές τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί θεωρείς ότι λειτουργείς επιπόλαια και πιστεύεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Κριός ίσως να είναι ένα από αυτά και επειδή βιάζεται σου δημιουργεί πανικό. Από την άλλη Ταύρος ή Σκορπιός παραμένει μια σταθερή και εύκολη αξία στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μικρά άλματα γιατί θέλεις να ρισκάρεις και να παίξεις διαφορετικά με τους συνεργάτες σου. Επειδή έχεις ανάγκη να σε δουν και αρκετά δυναμικό/η, θα κυνηγήσεις στόχους δύσκολους και θα εκπλήξεις τους υπόλοιπους γιατί τους έχεις συνηθίσει στον συντηρητισμό.




Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές οι οποίες μπορεί να προέρχονται από πληγές του παρελθόντος και ίσως να έχουν γίνει από κάποια άτομα που σε έχουν κρίνει λάθος. Αν θέλεις να ξεφύγεις τελείως μην αφήνεις να σε επηρεάσουν και συγχώρησε τον οποιοδήποτε.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό σίγουρα σε προβληματίζει και αν είναι μεγαλύτερο πρόσωπο θα βρεθείς σε ένα δίλλημα γιατί μερικές φορές βαραίνεις και εσύ μαζί του και αυτό σε κουράζει. Υπάρχει δρόμος διαφυγής, αρκεί να μην παραμένεις σε κολλήματα που αφορούν το παρελθόν και έντονες σκέψεις συναισθηματικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις για να βγάλεις χρήματα αλλά συγχρόνως σε συνοδεύουν συναισθήματα ανασφάλειας γιατί δεν έχεις σιγουριά για αυτό που θέλεις να κάνεις.





Γενικά: Η σοβαρότητα θα σε βοηθήσει να σταθείς σε μια κατάσταση και να μην χάσεις τον μπούσουλα. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου που έχει κάποιες αντιρρήσεις για ένα ακίνητο και το πώς θα το διαχειριστείτε από κοινού, θα σου φέρει κάποια εμπόδια, τα οποία όμως τελικά θα βρεις τρόπο να τα ξεπεράσεις.
Έρωτας: Θέλεις να αμφισβητήσεις κάποιες παραδοσιακές αρχές γιατί το βλέπεις ότι σε κουράζουν. Ίσως να μην μπορείς να το καταφέρεις γιατί το πρόσωπο που είσαι μαζί δεν σε αφήνει να νιώσεις ελευθερία επειδή οι καταστάσεις το απαιτούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει αποφάσεις να κόψεις την φόρα μερικών ατόμων και κάπως νιώθεις ότι χρειάζεται να δείξεις αυστηρότητα. Δεν θέλεις πάντως να επιστρέψεις άλλο να σε εκμεταλλευτούν ή να σε αμφισβητήσουν. Μια σοβαρή νομική υπόθεση θα σε απασχολήσει αλλά με κάποιο τρόπο θα μπει σε καλό δρόμο.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *