Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση Δόξας Εξαπλατάνου

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9-6-2014 η προγραμματισμένη γενική συνέλευση της Δόξας, παρουσία σύσσωμης όλης της διοίκησης της ομάδας.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός και ισολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους τρόπους επίλυσης ορισμένων εκκρεμοτήτων που αφορούν την ομάδα.


Στο τέλος τέθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Βασιλειάδη, το ζήτημα της δημιουργίας νέου διοικητικού σχήματος, με αποχωρήσεις ορισμένων και ενσωματώσεις νέων μελών, ζήτημα που στο τέλος δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί καθώς δεν υπήρξε ο επαρκής αριθμός μελών.

Έτσι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση, την Κυριακή 15-06-2014 και ώρα 9 μμ. στο ‘’Σπίτι των Ποιητών’’

Παρακαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να παρευρεθούν στην νέα γενική συνέλευση.




ΠΗΓΗ: gegonota

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *