Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

266 παραβάσεις φορτηγών στην Κεντρική Μακεδονία σε μία εβδομάδα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας
προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχους και με συναρμόδιους φορείς, κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 08.06.2014, στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Σκοπός των ελέγχων και της αυξημένης παρουσίας και δράσης των Υπηρεσιών Τροχαίας και με τη συγκρότηση συνεργείων ελέγχου και με άλλους φορείς στο οδικό δίκτυο, είναι η εντατικοποίηση ελέγχων σε φορτηγά εθνικών και διεθνών οδικών εμπορικών μεταφορών και η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος συγκροτήθηκαν συνολικά 153 συνεργεία ελέγχου με συναρμόδιους φορείς (Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Τελωνεία, Δ.Ο.Υ., Σ.ΕΠ.Ε., κ.λπ.) και πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 1.343 ημεδαπά φορτηγά και 1.112 αλλοδαπά φορτηγά (Ε.Ε. – τρίτων χωρών).

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν συνολικά 266 παραβάσεις της εθνικής και της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με τις εμπορικές μεταφορές, της φορολογικής νομοθεσίας, της ασφαλιστικής νομοθεσίας και άλλων παραβάσεων.



Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *