Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Εγκαθίσταται το πρώτο ATM (Σαν σήμερα 27/6)

1967: Το πρώτο ATM εγκαθίσταται σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Ένφιλντ του Λονδίνου.

1989: οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 12 κρατών-μελών της ΕΟΚ συμφώνησαν στη Μαδρίτη για τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης.

1929: Ιδρύεται η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 27/6
 
1970 Το Βρετανικό συγκρότημα Smile με κιθαρίστα τον Brian May, ντράμερ τον Roger Taylor και μπασίστα τον Mike Grose, πραγματοποιεί την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση με το νέο του τραγουδιστή, Freddie Mercury στο Truro City Hall του Cornwall στην Μεγάλη Βρετανία. Λίγο αργότερα το γκρουπ θα αλλάξει το όνομα του σε Queen.
 
1980 Οι Led Zeppelin εμφανίζονται ζωντανά στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Η συναυλία διακόπτη μετά από τρία τραγούδια όταν ο ντράμερ του συγκροτήματος John Bonham κατέρρευσε στην σκηνή.
 
1995 Κυκλοφορεί το άλμπουμ του Neil Young σε συνεργασία με τους Pearl Jam με τίτλο "Mirror Ball". Θα φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση των Βρετανικών Albums Charts και την πέμπτη στο Billboard 200. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Downtown", "Peace and Love" κ.α.

Αθλητισμός 27/6
 

27/6/2010 Η Γερμανία κερδίζει την Αγγλία με 4-1 στον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής. Στο 38ο λεπτό και ενώ το σκορ είναι 2-1 η Αγγλία “ισοφαρίζει” με γκολ του Λάμπαρντ που όμως δεν θα μετρήσει. Η φάση είναι καρμπόν με το “γκολ φάντασμα” που πέτυχε ο Τζεφ Χαρστ στον τελικό του 1966, το οποίο όμως μέτρησε αλλά αμφισβητήθηκε για τουλάχιστον 40 χρόνια, μέχρι να δώσει απάντηση η τεχνολογία.

27/6/2003 O 28χρονος καμερουνέζος ποδοσφαιριστής Marc-Vivien Foe καταρρέει μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Καμερούν - Κολομβία (1-0) για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Λυών. Λίγο αργότερα διαπιστώνεται ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς

27/6/2001 Ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή στον Παναθηναϊκό, το ύψος της οποίας αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα (4 δις δρχ)

 

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *