Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ερχονται καταιγίδες!

Μπορεί χθες να… ψηθήκαμε, παρόλα αυτά ο καιρός από σήμερα το απόγευμα χαλάει.

Έτσι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ:

Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου ο καιρός χαλάει στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Βόρεια Εύβοια.

Σε όλες αυτές τις περιοχές θα έχει βροχές, καταιγίδες που κατά τόπους θα ειναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους 7- 8 μποφόρ ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στρέφονται σταδιακά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από αργά το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *