Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Όλο και πιο κοντά η Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Αλέξης προσκαλεί, η Θεοδώρα λέει «ναι»

Υπέρ της πρόσκλησης του Αλέξη Τσίπρα στις δυνάμεις της κεντροαριστεράς τάσσεται η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

 
 
Κάνοντας λόγο για μία «στρατηγική νίκης» εκ μέρους του, η εκ Πέλλης βουλευτής, συντάχθηκε με αυτήν, κρίνοντας ότι η ηγεσία του κόμματος ερμήνευσε σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα και το αίτημα της κοινωνίας να διατηρήσει μεν τα αριστερά του θεμέλια, να ανοίξει δε, τις πόρτες και τα παράθυρά του προς τις προοδευτικές δυνάμεις. «Δεν υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να φτάσουν στην εξουσία αποκλείοντας και όχι ενσωματώνοντας», είπε.

Κοινώς, αν το «ναι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση ήταν η αρχή του φλερτ, ο πολιτικός …γάμος της κ.Τζάκρη με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, δεν φαίνεται να είναι μακριά.

2 comments:

  1. Πηγή δεν έχει το άρθρο?Ας ονειρεύεται η Θοδώρα πάλι εξουσία...Ουστ λαμόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοί είναι να μην την πάρουν; η Θοδώρα πάντα ήταν αριστερή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *