Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πόσο θα πληρώσετε για τα τέλη κυκλοφορίας του 2015

Από την 1η Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες των ΙΧ θα πρέπει να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή για να δουν και να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια πληρωμής ή αλλιώς τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015. Για τη νέα χρονιά το κόστος των τελών κυκλοφορίας για τα οχήματα ξεκινάει από τα 22 ευρώ και φτάνει ακόμα και τα 1.320 ευρώ, ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα.

Οι τιμές αυτές είναι για όσα αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010. Για τα ΙΧ που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Ωστόσο, για τον ακριβή υπολογισμό των τελών οι ιδιοκτήτες ΙΧ μπορούν με ένα κλικ να μάθουν τι θα πληρώσουν. Το money-money.gr έχει μία εφαρμογή στην οποία απλώς εισάγετε πληροφορίες για το πότε αποκτήσατε το ΙΧ σας και πόσα κυβικά είναι ο κινητήρας του ή πόσες είναι οι εκπομπές ρύπων (διοξειδίου του άνθρακα) και αμέσως θα λάβετε απάντηση για το ποσό που θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε.

Υπολογίστε τα τέλη κυκλοφορίας για το δικό σας αυτοκίνητο ΕΔΩ



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *