Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Βαγγέλης Ντίσιος νέος προπονητής του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι λύθηκε κοινή συναίνεση η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα μας, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι διαχρονικά.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε προπονητική επιλογή του.


Επίσης το Δ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του με τον καταξιωμένο προπονητή ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΣΙΟ, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από αύριο. Πρόκειται για έναν αξιόλογο, πτυχιούχο προπονητή, με μεγάλη θητεία σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, αναγνωρισμένος στον ποδοσφαιρικό χώρο της ευρύτερης περιοχής μας.


Με τιμή το Δ.Σ. του
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *