Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε και έφυγε έξαλλη η Μαρτίνα Ζιάκα από την αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου

Δεύτερη παραίτηση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετράει η νέα δημοτική αρχή μετά και την χθεσινή (15/10) δήλωση παραίτησης της Μαρτίνας Ζιάκα.



Την ώρα της ψήφισης του νέου προέδρου της ΔΕΥΑ Κώστα Ζαχαριάδη, η κ. Ζιάκα δήλωσε σε έντονο ύφος και αποχώρησε έξαλλη από την αίθουσα:  "Διαφωνώ με την ψήφιση του κ. Ζαχαριάδη και δηλώνω την παραίτηση μου"


Το γεγονός αυτό προκάλεσε και τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων στην αίθουσα ζητώντας να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με σοβαρότητα, ενώ ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Χουρσόγλου τόνισε πως η ΔΕΥΑ πρέπει να προχωρήσει.


Περισσότερα με βίντεο και φωτογραφίες σε λίγο...


ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *