Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 13/11 τα Ζώδια!


Γενικά: Θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα πολύ δυναμισμό και αυτό σίγουρα θα σε ξελασπώσει από τις πολλές ευαισθησίες και τα οικογενειακά μπλοκαρίσματα. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να ζήσεις στο εδώ και τώρα απελευθερωμένος/η από τα άγχη και τα βάρη της καθημερινότητας.
Ερωτικά: Εκπέμπεις ερωτισμό και μάλλον τολμάς να ξεπεράσεις τα όρια που μπαίνουν μερικές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο ρόλος σου θα είναι καθοριστικός γιατί θα έχεις μια ιδιαίτερη μαγνητική έλξη οπότε δεν θα είναι εύκολο να σου αντισταθούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η παρουσία σου είναι καθοριστική σε ένα επαγγελματικό συμβούλιο που μπορεί να συμμετάσχεις. Ο λόγος είναι ότι με την προσωπικότητά σου πείθεις τον άλλο να προχωρήσει σε ένα έργο που εδώ και καιρό σχεδιάζεις και καθυστερεί. Ίσως σήμερα να είναι η ημέρα που θα γίνει μια νέα αρχή.




Γενικά: Κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού και πιθανόν να το παρατραβήξεις, διαφημίζοντας τις ικανότητές σου. Αλλά το βλέπεις ότι δεν γίνεται αλλιώς να ξεπεράσεις τα όρια που σου βάζουν ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι, κυρίως οι πολύ κοντινοί σου.
Ερωτικά: Θέλεις να δώσεις με στόχο να πάρεις και μάλιστα να έχεις την αποκλειστικότητα, η οποία για σένα είναι το άλφα και το ωμέγα. Η δυσκολία με τον Σκορπιό θα μειωθεί αρκεί να βρεις τρόπο να μην μείνεις στα ίδια και στα ίδια. Με το Λιοντάρι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό που μερικές φορές χαλάει γιατί έχετε μεταξύ σας κόντρα και ανταγωνισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση υπερβολών και χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να μπεις στο λούκι και να κάνεις κάποια πράγματα που άλλες φορές δεν θα έκανες λόγω της ιδιοσυγκρασίας σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια επικοινωνιακή φάση που μπορείς να κατανοήσεις περισσότερο κάποιες ανάγκες σου για προβολή και καταξίωση. Αυτά που λες σίγουρα θα προσπαθήσεις να κάνουν εντύπωση. Χρειάζεσαι γνώσεις για να εντυπωσιάσεις κάποια συγγενικά ή άλλα άτομα που βρίσκονται μακριά σου αλλά έχουν και αυτά με τον δικό τους τρόπο μια σημαντική επιρροή στο περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Ανακατεύεσαι με πολλά άτομα αλλά με τρόπο που να διατηρείς το στυλ και την προσωπικότητά σου που είναι πολύ δυναμική και διεισδυτική τις τελευταίες ημέρες. Η σχέση με το Σκορπιό ζητάει κατά κάποιο τρόπο μεταμόρφωση από την πλευρά σου για να μπεις και να κατανοήσεις περισσότερο την ένταση των συναισθημάτων σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καθημερινότητα σε βάζει στα βαθιά και αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο για την ανάλαφρη προσωπικότητά σου. Αλλά σήμερα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και με τον τρόπο σου θα σταθείς πιο εύκολα και περισσότερο δυναμικά και σταθερά στα θέλω σου και τις δημιουργικές απόψεις σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση πολύ ενθαρρυντική για σένα γιατί βλέπεις τελείως διαφορετικά όλες τις εκφάνσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από τους γύρω σου και σίγουρα θα πατήσεις γερά, με την καρδιά σου να σε καθοδηγεί και να σου δίνει την αξία που χρειάζεσαι.
Ερωτικά: Προσπαθείς να διεισδύσεις σε πιο προσωπικά και ουσιαστικά θέματα τα οποία σε απασχολούν, κάτι όχι τόσο εύκολο αλλά τουλάχιστον αληθινό. Με τον Υδροχόο γίνεται πραγματική προσπάθεια για βαθύτερη προσέγγιση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές προσπάθειες να βγεις από ένα λούκι και βλέπεις ότι κάτι πάει να γίνει για να το ξεπεράσεις. Όμως χρειάζεται να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές αντιστάσεις γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Οι προσωπικές σου επιθυμίες σίγουρα θα είναι αυξημένες και αυτό θα σε μπλοκάρει αν δεν βρεις τον τρόπο να τις ικανοποιήσεις.




Γενικά: Προσπαθείς να πάρεις την εύνοια του Δία και αυτό είναι που σε κινητοποιεί αρκετά γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις να περάσει έτσι ο χρόνος σου χωρίς να τον εκμεταλλευτείς. Η δικαιοσύνη μερικές φορές σε απασχολεί γιατί θέλεις να τα έχεις όλα τακτοποιημένα. Η εμπιστοσύνη που θα σου δείξουν τα δικά σου άτομα θα είναι το μυστικό για να φτάσεις στον στόχο σου. Ένα ηλικιωμένο άτομο με τον τρόπο του σου ζητάει την αγάπη σου και εσύ εκεί θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς γενναιόδωρος/η.
Ερωτικά: Η αυθεντικότητα των αισθημάτων σου είναι αυτό που μετράει περισσότερο για σένα και το ίδιο αναζητάς στο άλλο άτομο. Μπορεί αν είσαι μόνος/η να μην έχει βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να είναι κοντά σου γιατί αυτή την φορά δεν κατεβάζεις τον πήχη με τίποτε. Περιμένεις το καλύτερο και σίγουρα θα έρθει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει τα δυνατά σου να τελειώσεις μια ιστορία που έχεις κτίσει με πολύ κόπο και αγωνία και τώρα οι συγκυρίες θα σε ανταμείψουν και θα σε βοηθήσουν να σταθείς αξιοπρεπώς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πετάξεις από μακριά σου όλες τις αρνητικές σκέψεις και να κρατήσεις με πείσμα αυτό που θέλεις να γίνει.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια προσωπική απομόνωση που αν θέλεις βέβαια μπορεί να βγεις αν πάσα στιγμή. Αλλά νιώθεις ότι πρέπει να βοηθήσεις ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου και του συμπαραστέκεσαι. Πιθανόν να θέλεις την αναγνώριση από κάποια άτομα που είστε συνέχεια μαζί όμως όσο την αναζητάς τόσο δεν έρχεται. Άφησε τα πράγματα πιο ελεύθερα.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσουν οι συμβιβασμοί αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, γιατί προς το παρόν φοβάσαι τις απώλειες και τους χωρισμούς. Όμως κάτι μέσα σου λέει ότι αν τελικά δεν παίρνεις αυτό που θέλεις κάποια στιγμή θα χωρίσεις και θα ψαχτείς αλλού. Με τον Σκορπιό γίνεται κάτι σημαντικό αλλά θέλετε χρόνο για να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Αν είσαι μόνος/η και σε απασχολεί ένας φευγάτος Υδροχόος θα πρέπει να δείξεις μόνο αισθήματα φιλίας προς το παρόν για να έρθετε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δημιουργήσεις αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να φανείς από αυτό που θέλεις να κάνεις. Βέβαια το βλέπεις ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που σου βάζει τρικλοποδιές και ίσως μεταφερθούν και λάθος μηνύματα στους συνεργάτες σου. Για να βάλεις το χεράκι σου και να μην αφήνεις τους άλλους να κάνουν ό, τι θέλουν πιστεύοντας ότι στο τέλος θα δικαιωθείς. Καλύτερα να λειτουργείς στο εδώ και τώρα για να μην μένουν κενά για αργότερα.





Γενικά: Χρησιμοποιείς με κάποιο τρόπο όλες τις εσωτερικές σου δυνάμεις και τις βάζεις μπροστά για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από συνήθειες και εξαρτήσεις που τελικά δεν σου κάνουν καλό πουθενά. Η προσπάθειά σου πάντως δεν θα πάει χαμένη γιατί είσαι έτοιμος/η για κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου γιατί γνωρίζεις επιτέλους τι θέλεις και τι δεν θέλεις μέσα στην σχέση σου. Άσχετα αν τελικά μπορείς να το βρεις στο πρόσωπο ενός ατόμου που επιθυμείς. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις μέσα σου πως είναι η αληθινή αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι είναι σωστό που επιδιώκεις να φαίνεσαι και να γίνεται γνωστή η δουλειά σου γιατί στην τελική καλό είναι να έχουν γνώση και οι άλλοι. Περισσότερο όμως το κάνεις για την ηθική σου αποκατάσταση.




Γενικά: Κάνεις άλματα και καθορίζεις πως θέλεις να σου φέρονται και κυρίως σε αυτά που αφορούν τα θέλω σου, με τρόπο όμως πολύ εντυπωσιακό που άλλες φορές θα ήταν πολύ δύσκολο να το δείξεις στους τρίτους γιατί κρατάς γενικά χαμηλούς τους τόνους.
Ερωτικά: Η σχέση με Λιοντάρι θα σε καθορίσει γιατί υπάρχουν θετικές εξελίξεις που δεν τις περίμενες και κάποιοι λόγοι πολύ σημαντικοί σε φέρνουν κοντά του. Αυτό είναι κάπως απρόβλεπτο και δεν το περίμενες με τίποτε να γίνει. Για αυτό να αφήσεις τις αντιστάσεις και να ακούσεις την φωνή της καρδιάς σου. Επειδή δεν αποκαλύπτεις τις σκέψεις σου μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα για τον Ταύρο αλλά να μην το ξέρει κανένας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δυναμώνεις σε κοινωνικό επίπεδο και αυξάνεται η επιρροή σου με ένα τρόπο πολύ σταθερό. Θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα με στόχο να λάμψεις και αυτό είναι πιο εύκολο για σένα, γιατί είναι η περίοδος που προτιμάς την δόξα από τα υπόλοιπα.




Γενικά: Νιώθεις ότι γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα γιατί θα βιώσεις ένα μικρό αποκλεισμό ή μια μοναχικότητα. Μόνο από επιλογή θα βγεις έξω από τα στεγανά που έχεις κλειστεί με στόχο να αποτρέψεις τελείως από πάνω σου αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα.
Ερωτικά: Διαμορφώνεις ένα περιβάλλον γύρω από τον Ταύρο αρκετά μοναχικό και ατομικό με δική σου πρωτοβουλία. Για αυτό τον/τη διεκδικείς με στόχο την εξασφάλιση μιας μελλοντικής σχέσης χωρίς όμως να είναι εύκολο, κυρίως αν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα στην μέση. Με το Λιοντάρι βρίσκεσαι σε μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Πιθανόν να σκεφτείτε από κοινού να συζήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα χρόνια της αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και σίγουρα θα δείξεις καχυποψία, ακόμα και σε ευκαιρίες που η επιτυχία δείχνει σίγουρη.




Γενικά: Ο εντυπωσιασμός είναι για σένα κάτι που δεν το κυνηγάς αλλά σήμερα θα παραδεχτείς ότι κάνεις τέτοιες κινήσεις προκειμένου να πετύχεις κάποιες αλλαγές μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Επειδή ένας φίλος σου μπορεί να έρθει από το εξωτερικό πιθανόν να θέλεις να του κάνεις ένα πολύ ακριβό δώρο για να τον ευχαριστήσεις.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει υπερβολικά το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος και προσπαθείς να τον φέρεις κοντά σου με στόχο ακόμα και να κάνετε μια συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί βρίσκεις πολύ σημαντικό το ότι έχετε τους ίδιους στόχους. Εσένα προσωπικά σε μαγνητίζει κιόλας γιατί η εξουσία σε συνεπαίρνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Καταλαβαίνεις ότι πας να κάνεις κάτι πολύ μεγάλο αλλά μπορεί να το φοβάσαι γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το ξεκινήσεις. Το περιβάλλον σου ζητάει να προασπιστείς τα δημιουργήματά σου χωρίς να δειλιάσεις και να μπεις μπροστά σε μια κατάσταση που θα φαίνεται σαν ρίσκο.




Γενικά: Προτιμάς να διαθέσεις τον χρόνο σου στα πολύ κοντινά σου άτομα γιατί νιώθεις ότι κάπως τα έχεις παραμελήσει. Ίσως προσπαθείς να ξεπληρώσεις τις ενοχές σου αλλά και να δείξεις έμμεσα τον τρόπο που σου αρέσει να σε προσέχουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Βρίσκεις πολύ γοητευτικό το Λιοντάρι γιατί έχει τρόπο και σε ρίχνει. Βέβαια μπορεί να έχουν μπει ανάμεσα σας πολλά εμπόδια και κυρίως κάποια που μειώνουν τον χρόνο της επαφής σας. Με τον Σκορπιό θα υπάρχει μια επιφανειακή απομόνωση αλλά ο μαγνητισμός θα είναι έντονος μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν εμπόδια που κι αν δε θέλεις να τα βλέπεις ή τα παραμελείς, αυτά με τον τρόπο τους παρεμποδίζουν την πρόοδό σου.




Γενικά: Πατάς πόδι και με τον τρόπο σου θα πρέπει να απαιτήσεις τις δικές σου ατομικές ανάγκες χωρίς να κατακρίνεις τον εαυτό σου ότι έχεις τρελαθεί ή ότι έχεις ξεφύγει και δεν είσαι εσύ. Καλό είναι να μάθεις να δέχεσαι και το κομμάτι της δύναμής σου.
Ερωτικά: Αφιερώνεσαι περισσότερο στον Υδροχόο με τον οποίο δεν υπάρχουν πολλά κοινά αλλά παραδόξως έχετε ζήσει πολλές εμπειρίες και αυτό είναι που σε βάζει να σκεφτείς ότι κάτι τελικά θα κατορθώσεις και θα βγεις από το χάος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η περιφρούρηση των συμφερόντων σου δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση, γιατί έχεις συνηθίσει κάποια άτομα να σε εκμεταλλεύονται και φέρνουν μεγάλες αντιστάσεις ή υπόσχονται πολλά ή δεν αντιδρούν με τον τρόπο που θέλεις εσύ κι αποσύρεσαι γιατί επηρεάζεσαι. Κράτησε στην άκρη τα αδύναμα συναισθήματά σου για να έχεις ένα πολύ ασφαλές αποτέλεσμα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *