Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Μ. Α. Γιαννιτσών – Πλαταμώνας Πιερίας 65-56

Μετά από μία κακή εμφάνιση στην 5η αγωνιστική , η ομάδα Basketball του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κατάφερε να πάρει τη νίκη στην παράταση επί του Πλαταμώνα Πιερίας με σκορ 65-56 το Σάββατο 08-11-2014 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών Ε.Μυστακίδου.
 
 Οι παίκτες του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κατά τη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξαν με νευρικότητα βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετές φορές καταφέρνοντας η λήξη της 4ης περιόδου να τους βρει ισόπαλους με την ομάδα του Πλαταμώνα ,που για άλλη μια φορά συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια της εκτός έδρας. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου τελικά κατάφεραν οι γηπεδούχοι να αποκτήσουν μια μικρή διαφορά στο σκορ και να πάρουν τελικά τη νίκη με 9 πόντους.
 
 Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε την κακή διαιτησία του δεύτερου διαιτητού του αγώνα Μπόιτση Κ., ο οποίος με τα σφυρίγματα του και τις λανθασμένες αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα εκνεύρισε τους παίκτες και των δύο ομάδων και δημιούργησε άνευ λόγου ένα κλίμα έντασης . Σε καμμιά περίπτωση όμως η παραπάνω συμπεριφορά δεν δικαιολογεί την κακή εμφάνιση των παικτών του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών . 
 
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών Κώστας Χατζηαντωνίου μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Στο σημερινό παιχνίδι μας έλειπε η συγκέντρωση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγούμε εκτός ρυθμού. Δεν μπορέσαμε από την αρχή του παιχνιδιού να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και ιδίως τα αμυντικά και αυτό μας κόστισε. Επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουμε εντός έδρας και να έχουμε τόσα πολλά χαμένα σουτ, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα. Το μυαλό μας είναι από αύριο στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολλινδρό. » 
 
Τα δεκάλεπτα : A ́14-14 , Β ́04-09 ,Γ ́20-13, Δ ́14-16 , Παρ. 13-04.
 
 Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χατζηαντωνίου Κ.) : Στόϊτσης , Δεμερτζής 9(1τρ.), Πατσιάνης 9, Βασιλειάδης 11(1τρ.), Φαρδέλας 2, Πανόπουλος 2, Παναγιωτίδης 2, Μπογδάνης25(3τρ.), Καρυπίδης , Μόσχου 2, Καρύπης 1, Αργυρόπουλος 2.
 
 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Δρούγκας 8(2τρ.), Γουλάρας, Κομματάς, Παπαδημητρίου 11(2τρ.), Τζώβας 17(1τρ.), Τσιλινίκος 5, Γκάρας 8, Γκούθας 7

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *