Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Πως είναι να χάνεις 72 κιλά. Χαλαρό δέρμα, η μεγαλύτερη ανασφάλεια ενός 21χρονου (vid)

Ένα γενναίο βίντεο από έναν νεαρό που έχασε 72 κιλά και τώρα έχει να αντιμετωπίσει τον φόβο του χαλαρού δέρματος (Pics+Vid)
Ο 21χρονος John Goyle ήταν ένας υπέρβαρος έφηβος που μετά από πολύχρονη μάχη κατάφερε να χάσει 72 κιλά. Ο νεαρός από την Καλιφόρνια, αρχικά ζύγιζε 163 κιλά και τώρα που αδυνάτισε έχει να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη του ανασφάλεια, το χαλαρό δέρμα.

Έτσι, για να το δείξει αυτό στον κόσμο δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο έχει γίνει viral, με πλήθος κόσμου να το έχει δει μέχρι σήμερα.
"Για μένα είναι ειλικρινά κάτι πολύ παραπάνω από απλά ένα βίντεο. Αυτός είμαι εγώ που εκθέτω τον εαυτό μου στον κόσμο. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολο και πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω πίσω, βρίσκοντας δικαιολογίες ή προσπαθώντας να το αποφύγω. Τότε σκέφτηκα, πως ο πραγματικός και πιο σημαντικός λόγος που έχω τη σελίδα και το κανάλι μου στο YouTube είναι για να βοηθήσω όσους ανθρώπους μπορώ και πως είναι ακριβώς αυτό που θέλω να πετύχω με το βίντεο. Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι το πόσο αυτό το βίντεο θα βοηθούσε ΕΜΕΝΑ! Το βάρος που έφυγε από πάνω μου είναι τεράστιο. Είχα πολύ δύναμη και υποστήριξη από ανθρώπους που θέλω να ευχαριστήσω και αισθάνομαι ευλογημένος. Αυτός είναι ο τρόπος μου να αντιμετωπίσω το χαλαρό δέρμα μου", αναφέρει ο νεαρός για το βίντεό του.
Ο John είναι περήφανος που τα κατάφερε και ιδιαίτερα χαρούμενος που βρήκε μια κοπέλα μετά από καιρό. "Αισθάνομαι μια χαρά όταν είμαι ντυμένος, αλλά όταν δε φοράω ρούχα το χαλαρό μου δέρμα δεν μου αρέσει και δεν νιώθω άνετα", αναφέρει.

Μέσω του βίντεο ο νεαρός θέλει να καταφέρει να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του και να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Με συνεχής άσκηση και διατροφή κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά. "Εάν παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα", λέει.http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOSπηγή: dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *