Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 19/12 τα Ζώδια!


Γενικά: Μην περιμένεις να βρεις την αξία σου μέσα από άλλους γιατί θα καταλήξεις να εξαρτάσαι από αυτούς. Το καλό είναι ότι κάνεις καλή παρέα με τον εαυτό σου γι' αυτό όταν βουτάς στα βαθιά μπορείς εύκολα να βγεις, βασιζόμενος/η στις δικές σου δυνάμεις.
Ερωτικά: Η πληγή που σου δημιουργεί μερικές φορές ένας Σκορπιός μπορεί εύκολα να ιαθεί αν εσύ σταματήσεις να τα βλέπεις όλα μέσα από ένα πρίσμα πολύ κτητικό. Οι πληροφορίες για ένα Υδροχόο που σε ενδιαφέρει ίσως είναι διφορούμενες για αυτό να περιμένεις λίγο, αλλιώς δε θα έχεις καλή εξέλιξη στην υπόθεσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις ότι σου είναι πιο εύκολο να δράσεις αλλά αν κάπου έχεις δεσμευτεί, δεν έχεις ελευθερία κινήσεων και περιορίζεσαι. Χρειάζεται να πας με τα νερά ενός ατόμου που είναι ανώτερο από εσένα και έχει τελείως διαφορετικές ιδέες και πιο συντηρητική πολιτική.




Γενικά: Μην βασίζεσαι και πολύ στους άλλους γιατί μπορεί να σε απογοητεύσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην περιμένεις να σου φερθούν κάποια άτομα όπως τους φέρθηκες εσύ γιατί τότε θα νιώσεις την αληθινή ελευθερία.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό μπορεί να είστε αυτοκόλλητοι αλλά ίσως να σε κουράζει πολύ πιο εύκολα από παλιά. Κάπου ενδόμυχα μπορεί να αναζητάς την ελευθερία σου που αρχίζει πλέον και είναι πολύ σημαντική για σένα. Με τον Τοξότη είναι περίεργα τα πράγματα γιατί μια είστε μαζί και μια κάτι σας χωρίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι οι συνεργασίες σου είναι απαραίτητες αλλά ίσως να ακολουθήσεις τους όρους που θέλουν οι άλλοι και να σε ενοχλήσει, όμως μπορεί να μην το δείξεις για να προχωρήσει η δουλειά σου. Αφουγκράσου όσο μπορείς τα νέα μηνύματα που έρχονται από γύρω σου γιατί μπορεί να βρεθείς με έτοιμες λύσεις, κυρίως αν αυτός/η που θα στο πει θα είναι Υδροχόος.




Γενικά: Σε ενδιαφέρει πολύ η έρευνα κι ενώ άλλες φορές τα έπαιρνες όλα επιφανειακά τώρα δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη τους. Το ενδιαφέρον για την ιστορία ή για θέματα που έχουν να κάνουν με γνώσεις που σχετίζονται ακόμα με το παρελθόν θα σε βοηθήσουν κάτι να μάθεις και να φωτιστείς.
Ερωτικά: Μην κοιτάζεις πίσω σου και σκέφτεσαι αν έχεις κάνει λάθος ή όχι και πως συμπεριφέρθηκες σε εκείνη ή στην άλλη σχέση γιατί άκρη δεν θα βγάλεις. Καλύτερα να κοιτάξεις μπροστά για να μπορείς να αποφορτιστείς. Η καρδιά ενός Σκορπιού που είναι στη δουλειά σου μπορεί να κτυπάει δυνατά για σένα αλλά για λόγους περιβάλλοντος να απαγορεύεται να σου ανοιχτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις δύσκολες συνθήκες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον γιατί δεν μπορείς να απαλλαχτείς από κάποιες αναγκαίες εργασίες που σε πιέζουν να τις κάνεις. Όμως θα μπεις εκατό τοις εκατό στο βίωμα και στην εμπειρία και δεν θα μιλάς με λόγια του αέρα.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να παραμένεις στα ίδια και στα ίδια και ενώ βλέπεις ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες ιδέες σου εσύ από φόβο μην χάσεις την σταθερότητά σου θα παραμείνεις σε μια τακτική που σίγουρα δεν σε βοηθάει και πάρα πολύ.
Ερωτικά: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σου βγει ξαφνικά με ένα Κριό ή Αιγόκερω και να σου προκαλέσει μεγάλη ένταση γιατί πιθανόν μέσα σου να μην ήθελες να χαλάσεις την τάξη στην ζωή σου αλλά όλα μπορεί να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να προκαλέσεις για αυτό προσπαθείς να διατηρήσεις μια κατάσταση που ίσως να μην αρέσει πολύ αλλά από την άλλη όλο τρώγεσαι και ψάχνεσαι μέσα από γνωστούς και φίλους γιατί κάτι θέλεις να αλλάξεις.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες κρατάς ακόμα κάποιες καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν αλλά τις θεωρείς αναγκαίες γιατί έχεις και κάποια θέματα μέσα στο σπίτι σου τα οποία πιθανόν να σε βαραίνουν. Αν όμως συνειδητοποιήσεις ότι έχεις μεγάλη δύναμη και όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις, θα ρισκάρεις χωρίς φόβο.
Ερωτικά: Παίρνεις αποστάσεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Ίσως να έχεις ανάγκη για λίγο να μείνεις στο σπίτι σου και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου που σε απασχολούν για αυτό πιθανόν να μην θεωρείς τον εαυτό σου την καλύτερη παρέα. Με τον Υδροχόο πιθανόν να βρεθείς σε μια φάση αντιπαλότητας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς τις αρχές σου κι ενώ σε ενδιαφέρει πολύ να έχεις χρήματα και να κάνεις το παιχνίδι σου, οι άλλοι σε υποχρεώνουν και σε πιέζουν να φερθείς όπως αυτοί νομίζουν ότι είναι το σωστό, κυρίως αν διαπραγματεύεσαι την υπόθεση ενός ακινήτου, είτε με την εφορία είτε με πώληση.




Γενικά: Θέλεις να βοηθήσεις και η πρόθεσή σου είναι να στηρίξεις κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Πιο πολύ το κάνεις για να κρατήσεις τον λόγο σου και κυρίως σε ένα συγγενή σου που μπορεί να περνάει ένα προσωπικό πρόβλημα. Καλό είναι να προσέξεις τα λόγια σου να μην είναι πολύ αιχμηρά γιατί δεν χρειάζεται να τα χαλάσεις με κανέναν. Επίσης μπορεί να παραδώσεις εργασίες που έχεις με τις σπουδές σου και να περιμένεις καλά αποτελέσματα.
Ερωτικά: Επειδή άλλαξες εσύ, η στάση σου έγινε περισσότερο συγκροτημένη και ώριμη. Βλέπεις ότι όλα κυλούν πιο εύκολα και με μεγαλύτερο πρόγραμμα όπως το ήθελες. Η σχέση σου με τον Σκορπιό δεν είναι και η πιο εύκολη γιατί χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που έχει. Ο Κριός μπορεί να σου παρουσιαστεί ξαφνικά αλλά χωρίς να είναι ξεκάθαρος/η στο τι θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις αυτό που κάνεις αλλά πιθανόν να μην σου φαίνεται και τόσο εύκολο. Θα συναναστραφείς με εκλεκτό κόσμο γιατί θέλεις πολύ να αναβαθμίσεις την δουλειά σου.






Γενικά: Ετοιμάζεσαι να βαδίσεις πάνω στα χνάρια και θέλεις να βγάλεις όλες σου τις εμπειρίες σου. Θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια και τις αντοχές σου για να δείξεις ακόμα και στον εαυτό σου ότι τα καταφέρνεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι κάτω από πίεση και ίσως να μην είσαι ο εαυτός σου όταν αναγκάζεσαι να σχετιστείς χωρίς να δείχνεις τα συναισθήματά σου. Στον Υδροχόο μπορεί να κρατάς κακία για την αλλοπρόσαλλη και ανεδαφική συμπεριφορά του. Μην ανακατέψεις καθόλου τα οικονομικά σου θέματα με τον Ταύρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικεντρώνεις όλες σου τις προσπάθειες για να κινηθείς προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για να μην σκορπίζεσαι από εδώ και από εκεί. Ο στόχος σου είναι μόνο το κέρδος και σίγουρα κάτι στο τέλος θα πετύχεις.




Γενικά: Γνωρίζεις τι θέλεις να κάνεις και το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Η εμφάνισή σου σίγουρα θα μετρήσει γιατί θα εκφράσεις πιο εύκολα αυτό που είσαι ακόμα και με την γλώσσα του σώματός σου. Η δημοσιοποίηση και η έκθεση κάποιων στοιχείων σου μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς.
Ερωτικά: Συγκινείσαι από την στάση ενός Ιχθύ απέναντι σε ένα προσωπικό σου πρόβλημα, αλλά επειδή δεν σου δίνει ξεκάθαρο μήνυμα δηλαδή αν σε θέλει ή όχι, σε μπερδεύει γιατί φοβάσαι μήπως είναι μαζί σου από λύπη και όχι από συναίσθημα. Μην ανησυχείς τόσο πολύ, έχεις δυνατές κεραίες οπότε σίγουρα κάτι θα καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις να δημιουργηθούν κενά και συνέχεια σπρώχνεις και προχωράς τα δικά σου θέματα επειδή νιώθεις ότι πλέον δεν θα έχεις την απόρριψη ή τις δυσκολίες του παρελθόντος. Αυτό που χρειάζεται να ελέγξεις είναι με τι είδους άτομα συνεργάζεσαι γιατί μπορεί να έχετε διαφορά στρατηγικής.




Γενικά: Γυρίζεις για λίγο πίσω στο παρελθόν και με κάποιο τρόπο ίσως μπλοκάρεις το συναισθηματικό σου σύστημα. Αν θέλεις να μιλήσεις, μην φοβάσαι να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξελαφρώσεις.
Ερωτικά: Η έλλειψη ενός ατόμου που αυτή την στιγμή είναι μακριά σου πιθανόν να σου δημιουργεί άγχος. Επίσης μπορεί να νιώθεις ότι συναισθηματικά δεν είσαι γεμάτος/η και πιθανόν να απομονωθείς. Καλύτερα να μην επικεντρώνεσαι στα δύσκολα αλλά μόνο στα καλά της σχέσης σου και θα δεις να αλλάζει η διάθεσή σου πολύ γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις πηγές που πιθανόν να μην θέλεις να τις αποκαλύψεις. Οι σκέψεις που κάνεις είναι κρυφές και δεν θα ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι σε ταξίδι ή σε δουλειά που έχει πολύ κόσμο σίγουρα θα κρατήσεις προς τα παρόν κλειστά τα χαρτιά σου για να αφήσεις τον/την άλλη να σου ανοιχτούν.




Γενικά: Προσπαθείς και πάλι να ελέγξεις μια κατάσταση και πιθανόν τώρα να σου βγει γιατί έχεις την δύναμη και πάνω από όλα αξιολογείς καλύτερα όλα αυτά που σου συμβαίνουν. Το κυριότερο από όλα είναι ότι μπορείς και ελέγχεις τις ανατροπές με μια πολύ σταθερή και υπεύθυνη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Η καρδιά σου κρύβεται και δεν θέλεις να εκτεθείς γιατί μπορεί να ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο και για να μην σε αποχαρακτηρίσει δε φανερώνεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Φοβάσαι την απόρριψη και αν υπάρχει το πρόβλημα με το Λιοντάρι, θα πρέπει πρώτα να βρείτε τρόπο να κάνετε ξεχωριστό κουμάντο σε οικονομικά θέματα, γιατί θα βγουν κάποιες δυσκολίες και δεν χρειάζεται να χαλάσετε τις καρδιές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιέζεις κάποιες καταστάσεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η. Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις πολλά εμπόδια αλλά είναι όλα μέσα στο μυαλό σου. Ο Ερμής που έχει μπει στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις πιο εύκολα κάποιες ιδέες σου αλλά και να αποκαταστήσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν.




Γενικά: Το να έχει προσωπική άποψη για κάποιες καταστάσεις μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο άλλες φορές γιατί τώρα έχει εισχωρήσει η ανασφάλεια και σε κάνει και νιώθεις κάπως άβολα. Όμως δεν θα επαναπαυτείς και αυτό θα σε βοηθήσει να κινηθείς για να λύσεις υποθέσεις που είναι ίσως ένα κομμάτι που το έχεις πολύ κρυμμένο γιατί αφορά περισσότερο μια παλιά κατάσταση.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό σε βάζει να σκέφτεσαι με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο γιατί τα μηνύματα που παίρνεις από την πλευρά του χρειάζονται αποκρυπτογράφηση και αφορούν σε συμπεριφορά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκαθαρίσεις ένα κομμάτι που μπορεί να σε κρατάει πίσω και ίσως βλέπεις ότι οι υποχρεώσεις του είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι πίστευες. Αλλά πιθανόν με την πίεση να αναγκαστείς να κινηθείς για να μην βρίσκεσαι συνέχεια στην ίδια κατάσταση και θα δεις ότι θα βγει τουλάχιστον κάτι σημαντικό.




Γενικά: Προσπαθείς να αποκτήσεις εμπειρία πάνω σε ένα κομμάτι που δεν ξέρεις και πολύ καλά. Η ψυχολογία, η αυτογνωσία αλλά και η διαίσθηση θα σε καθοδηγήσουν σωστά με στόχο να εξερευνήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κυρίως τον εαυτό σου. Η πιθανότητα ενός ταξιδιού μπορεί να σου αρέσει αλλά από την άλλη πιθανόν να μην έχεις βρεις ακόμα τον σωστό συνδυασμό παρέας.
Ερωτικά: Γεμίζεις τις μπαταρίες σου όταν βρίσκεσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί μπαίνεις πιο βαθιά σε κάποιες συζητήσεις που έχουν και σχέση με τα πιστεύω σου. Αυτό, ένας Ταύρος ή Σκορπιός μπορεί να στο κάνει πολύ πιο εύκολα. Ένας φίλος πιθανόν να παίξει ρόλο στην γνωριμία σου με ένα Καρκίνο και θα δέσετε πολύ μαζί του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις λύσεις μέσα όμως από πολύ ψάξιμο. Μπορεί να έχεις βάλει και άλλα άτομα να μεσολαβήσουν σε μια υπόθεση σου και τελικά να βρεις μια καλή άκρη που δεν περίμενες. Όμως για να επιβεβαιωθείς ότι είσαι σε σωστό δρόμο, μην αφήνεις μόνο να σου λένε λόγια, ζήτα και αποδείξεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *