Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επανεξελέγη στην εκτελεστική επιτροπή του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας(ΦΟΔΣΑ).

Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ εξελέγη και πάλι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη-Πανοράματος κ. Μιχάλης Γεράνης.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος επανεξελέγη πρώτος συγκεντρώνοντας 51 σταυρούς. Μετά την εκλογή του ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά "Η διαχείριση των στερεών απορριμμάτων έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο σύνθετα και επίκαιρα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες. Ενάμιση χρόνο στην διοίκηση του ΦΟΔΣΑ δρομολογήσαμε τις βασικές και κατευθυντήριες γραμμές της στρατηγικής μας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Εκτιμούμε ότι με συνέπεια, συνέχεια και με την πολύτιμη συνδρομή του προσωπικού που εργάζεται στη διαχείριση των απορριμμάτων θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε ουσιαστικά τα προβλήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και να προχωρήσουμε ταχύτατα στην ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *