Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Όταν το iPhone βράζει σε...Coca Cola! (vid)

Έχει δημιουργηθεί μια υποκατηγορία videos στο YouTube τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνει την καταστροφή ακριβών συσκευών. Το iPhone 6 δεν μπορούσε να μη συμπεριληφθεί και έτσι το
κανάλι TechRax που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους καταστροφές, αποφάσισε να βράσει τη συσκευή σε ένα τηγάνι που περιέχει Coca-Cola. 

Μετά την εξάτμιση του νερού, η Coca-Cola αποκτά μια γλοιώδη υφή και το iPhone 6 βυθίζεται μέσα της. Ο παρουσιαστής ήταν αρκετά τυχερός, αφού υπάρχει ο κίνδυνος έκρηξης της μπαταρίας λόγω θερμοκρασίας ή εισπνοής των αναθυμιάσεων και ολοκλήρωσε σώος τη δοκιμασία… αντίθετα με το iPhone 6.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *