Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Στις 5 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα συνεδρίασε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 η Νομαρχιακή Επιτροπή παρόντων των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας και των συντονιστών των Ο.Μ του νομού και μελών απ’ όλες τις τοπικές οργανώσεις.

Οι βουλευτές ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, τις θέσεις της κυβέρνησης και την απόφαση για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, καθώς όσα επιχειρούν να επιβάλλουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας δε συνάδουν με τη λαϊκή εντολή της 25 του Γενάρη. 

Το δημοψήφισμα αποτελεί τον πλέον δημοκρατικό θεσμό, την πιο γνησία και ανόθευτη έκφραση της λαϊκής βούλησης, αφού άμεσα ο λαός αποφασίζει για κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Ωστόσο στη χώρα μας για πρώτη φορά και τελευταία φορά διενεργήθηκε δημοψήφισμα στις 8 Δεκεμβρίου 1974 και αφορούσε στη μορφή του πολιτεύματος « Βασιλευόμενη ή Αβασίλευτη Δημοκρατία». Το 69,2% του ελληνικού λαού ψήφισε ΟΧΙ στη βασιλευόμενη και «έδιωξε» το βασιλιά από την Ελλάδα. 

5 Ιουλίου του 2015 καλείται ο ελληνικός λαός, ο κάθε πολίτης ξεχωριστά να περιτρανώσει άλλο ένα ΟΧΙ και να «διώξει» τους επίδοξους επικυρίαρχους, τους καταπατητές της ελευθερίας του, τους υβριστές της αξιοπρέπειας του, αυτούς που επιχειρούν να «αποστραγγίσουν» οικονομικά τη χώρα και το λαό της.

Το μήνυμα που διαμηνύει η Νομαρχιακή Επιτροπή, οι Συντονιστές των Οργανώσεων Μελών, τα Μέλη, και οι βουλευτές του νομού Πέλλας είναι το μήνυμα του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, όπως αυτό διατυπώθηκε στο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό : « Μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Ο ελληνικός λαός θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας και ελπίδας».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *