Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Ο Γιάννης Σηφάκης στην Άρνισσα στα πλαίσια περιοδειών του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα

Ξεκίνησαν οι περιοδείες στις πόλεις και τα χωριά της Πέλλας από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία βουλευτών του. 

Η οργάνωση μελών Βεγορίτιδας μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη επισκέφτηκε την Άρνισσα. Ο βουλευτής συνομίλησε με τους κατοίκους για την ανάγκη μαχητικής υποστήριξης του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν πολύ θετική. Επισκέφτηκε ακόμη τον συνεταιρισμό Άρνισσας και συζήτησε με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα της φετινής κερασοπαραγωγής όσον αφορά τις τιμές και την διάθεση του προϊόντος. Αναφέρθηκε ακόμη στην πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος για την λίμνη Βεγορίτιδα και ενημέρωσε τους κατοίκους για τις ενέργειες του προς την κατεύθυνση της προστασίας της λίμνης και της βιώσιμης ανάπτυξης της περιοχής της.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *