Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup στις 20:00 ώρα Ελλάδος

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για τις 8 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) συγκάλεσε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με θέμα τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

“Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup απόψε στις 7 ώρα Βρυξελλών για να συζητηθεί το επίσημο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης που κατατέθηκε το μεσημέρι”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.



Νωρίτερα ο πρόεδρος του Eurogoup είχε ακυρώσει την τελευταία στιγμή την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL. Ο παρουσιαστής Φριτς Βέστερ, που κάνει συνήθως τη συνέντευξη, είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του Ντάισελμπλουμ, ο οποίος είναι επίσης ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, και του είπαν πως ο υπουργός λυπάται που δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω "επείγουσας υποχρέωσης".

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση προτείνει διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *