Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 15/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Έχεις την ευκαιρία να δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, ωστόσο να ξέρεις ότι η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που θα επιχειρήσουν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες σου. Ακόμη η ημέρα προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες και μαστορέματα.

Ερωτικά
Ο Δίας και η Αφροδίτη εξακολουθούν να σου προσφέρουν ευκαιρίες για μια γλυκιά ζωή, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σε βάλουν σε πειρασμό και να την αποσταθεροποιήσουν. Κι εδώ είναι που ισχύει το «ουκ εν τω πολλώ το ευ»




Γενικά
Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου επιταχύνονται κι επειδή η βιασύνη δεν είναι στη φύση σου, το πιθανότερο είναι να πάρεις μια αμυντική θέση απέναντι στους «βαρβάρους». Ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές των άλλων κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις ένα καυγαδάκι!

Ερωτικά
Ο Κρόνος αυξάνει την ανασφάλεια σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις. Δεν υπάρχει κανείς ουσιαστικός λόγος να αρχίσεις τις «εκπτώσεις», πολύ περισσότερο που αρκετά σύντομα θα έχεις τις ευκαιρίες που σου αξίζουν.




Γενικά
Οι οικονομικές αναγκαιότητες σε θέλουν άμεσο, αποφασιστικό κι... ετοιμοπόλεμο! Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο, σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις κατακόρυφα το εισόδημα σου, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση εκείνο που τονίζεται περισσότερο είναι η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου κι όχι μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου. Αν λοιπόν σου δοθούν οι ευκαιρίες, αξιοποίησέ τις, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν σηκώνεις» περαιτέρω δεσμεύσεις.




Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν κρίση και ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Ωστόσο αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η για μια σκληρή αντιπαράθεση, καλύτερα να το... ξεχάσεις και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στα σπορ, είτε στις δουλειές σου.

Ερωτικά
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είναι το σεξ, που μάλιστα στην παρούσα φάση θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως «βαλβίδα διαφυγής» από ποικίλες εντάσεις. Κάνε έρωτα λοιπόν κι όχι πόλεμο!




Γενικά
Ο Κρόνος σε έχει καταβάλει και οι αποφάσεις που παίρνεις δεν τυγχάνουν της γενικότερης αποδοχής, με αποτέλεσμα να συναντάς ισχυρές αντιστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όσο και στις συνεργασίες σου.. Σε αυτή τη φάση το πιο σωστό θα ήταν να σταματήσεις κάθε δραστηριότητα και να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί και να ζυγίσει τα πράγματα.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να βάλεις «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων», ακόμη κι αν η πραγματικότητα αποδειχθεί σκληρή. Αντίθετα, αν ψάχνεις για κάτι νέο... ο δρόμος είναι ανοικτός!




Γενικά
Ένα προσφιλές σου άτομο φαίνεται είτε να παραβιάζει τις αρχές σου, είτε να αυθαιρετεί σε βάρος σου και η σύγκρουση είναι... προ των πυλών. Πριν όμως βιαστείς να βγάλεις την καταδικαστική σου απόφαση, εξέτασε προσεκτικά μήπως προσπαθεί να σε προστατέψει κι απλά το κάνει με λάθος τρόπο.

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί «εμπλοκές» μεταξύ φιλίας και έρωτα, την ίδια στιγμή που ο Ποσειδώνας θέτει ένα ουσιαστικό ζήτημα εμπιστοσύνης. Και μέχρι «να κάτσει η μπίλια», οτιδήποτε κι αν σου συμβεί θα πρέπει να το δεις σαν μια προσωρινή περιπέτεια.




Γενικά
Οι εξελίξεις τρέχουν και... τρέχεις κι εσύ! Το πιθανότερο είναι ότι θα κληθείς να διαχειριστείς μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις με έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Ωστόσο ο Πλούτωνας σου ζητά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κάνεις μια νέα αρχή. Το αντίθετο -να «κολλήσεις» δηλαδή- θα ήταν ό,τι χειρότερο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα και η Δήμητρα στον Υδροχόο αυξάνουν τις κατακτήσεις σου αλλά για την ώρα είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση. Αντίθετα οφείλεις να ξεκαθαρίσεις το πλαίσιο μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης.




Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου δεν συνηγορεί σε επεκτάσεις κι αναπτυξιακά μέτρα. Οφείλεις πρώτα να κλείσεις τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και να ορίσεις τις νέες σταθερές σου με βάση την εμπειρία σου κι όχι τα «πρέπει» των άλλων.
Κι αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωράνε, απλά... αποδέξου το!

Ερωτικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει το αίμα σου να «βράζει» και είναι δύσκολο να μείνεις έξω απ' το χορό! Προσπάθησε ωστόσο να περιορίσεις την καχυποψία σου και κυρίως να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά το... μικρόβιο της ζήλειας!




Γενικά
Οι πιέσεις που δέχεσαι είναι πολλές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τις παγίδες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και υποψιασμένος. Μην βλέπεις μόνον το «τυρί» δηλαδή αλλά και την... φάκα! Παράλληλα βέβαια ο Δίας μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές σε ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να ζήσεις μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία, είτε με τον άνθρωπο σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο, να θυμάσαι ότι μια γενικότερη συμφωνία δεν είναι καθόλου δεδομένη, αφού οι εγωισμοί... περισσεύουν!.




Γενικά
Από καιρό σκέφτεσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο σε μια μετριότητα και η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σου δώσει αυτήν την αφορμή. Με «φόντο» μια ρήξη δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία που του αξίζει.

Ερωτικά
Οι προκλήσεις δεν θα σου λείψουν, κάθε άλλο μάλιστα. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι φαίνεται να κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την υλοποίηση μιας σταθερής σχέσης.




Γενικά
Ο Κρόνος σου δημιουργεί μια αίσθηση αποτυχίας και σου ζητά να κάνεις μια... στάση αυτοκριτικής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «σε πάρει από κάτω». Λάθη κάνουν μόνον όσοι δεν προσπαθούν. Σε κάθε περίπτωση, διαφύλαξε την διαφορετικότητα και την ποιότητα σου, αφού αυτές είναι που σε αναδεικνύουν.

Ερωτικά
Σε μια γενικότερα δύσκολη περίοδο, η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει και να σου προσφέρει τις χαρές που επιθυμείς. Καλό είναι όμως να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού ο χρόνος κυλά και... δεν είναι κάθε μέρα τα' Αγιαννιού!




Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου, είναι το... ανίκητο όπλο σου, αφού η υπερβατική του φύση σου αφήνει ανοικτά πολλά «παράθυρα». Κι επειδή κάποιες καταστάσεις μπορεί να είναι ζόρικες και εξαιρετικά δύσκολες στην διαχείριση τους, δεν έχεις παρά να «πετάξεις» ψηλότερα από αυτές. Μόνον έτσι θα διατηρήσεις την ικανότητα σου να εμψυχώνεις, τόσο τους άλλους, όσο κι εσένα τον ίδιο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει μια έντονη διαφωνία, που όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις προθέσεις και συναισθήματα. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να έχεις μια... ενδιαφέρουσα περιπέτεια!



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *