Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Aridea Seniors Tour από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας

Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας σε συνεργασία με την ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) διοργανώνει το Aridea Seniors Tour. Οι αγώνες κάθε μέρα θα ξεκινούν στις 17.00.

Την Τετάρτη πρώτη μέρα της διοργάνωσης, στις 21.00 θα έχουμε μια μουσική εκδήλωση, όπου μουσικοί - αθλητές του Ομίλου θα μας κρατήσουν συντροφιά. Μουσική θα παίξουν ο Κωνσταντίνος Σηφάκης μπάσο, ο Γιωργής Σηφάκης μπουζούκι, ο Νίκος Τσαρκνιάς ακουστική κιθάρα, ο Στέργιος Τσαρκνιάς ηλεκτρική κιθάρα, ο Πέτρος Πρίτσκας κιθάρα και θα τραγουδήσει η Φωτεινή Πιλάτου.

Για την διοργάνωση η πρόεδρος του ΣΒΑΕ (Σύνδεσμος Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος) Κα Ελπίδα Σκούφαλου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα : "Τα ιαματικά λουτρά ξεπλένουν πόθους και καημούς. Σε πείσμα των εποχών, ο ΣΒΑΕ προτείνει μια ένεση τενις, μια ένεση ζωής και παιγνιδιού για να κρατηθούμε και να αντισταθούμε στην κατάθλιψη των ημερών και στον ανεμοστρόβιλο των γεγονότων που μας υπερβαίνει... Μοιάζει να πιαστήκαμε στο γκρεμό απ΄το μοναδικό κλαράκι ...
Αισιοδοξούμε και ελπίζουμε... Θα έρθουν δύσκολες μέρες. Εχουμε μια ακόμα ευκαιρία.
Ακόμα μια μπάλα... Ολοι εμείς που αγαπάμε το τενις δεν είμαστε αναίσθητοι. Απλά επενδύουμε σε μια ισορροπία που ο μυημένος στο παιγνίδι καταλαβαίνει. Δεν εξηγείται το μυστήριο όσο και να ρωτάς. Ισως και να ρθουν καλύτερες μέρες¨.

Εμείς λοιπόν σας περιμένουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *