Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας ΚΑΠΗ Κοινότητας Μεσημερίου 2020

Την Πέμπτη 6/2/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων κοινότητας Μεσημεριού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημερίου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου , η αντιδήμαρχος Έδεσσας κα Μαρουλα Κατσαρα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσημεριού κ. Κωνσταντίνος Γιοντης ο Πρόεδρος της Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός ,οι απερχόμενοι πρόεδροι της κοινότητας Μεσημερίου κ. Αντώνης Βλαδικας και κ. Γεώργιος Γιωρας επίσης πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας . Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστεί όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλο το κόσμο καλή χρονιά με υγεία .Τυχεροί της βραδιάς η κα Τουλιοπουλου Παρασκευή ,ο κ Ζαφειριου Πέτρος ,η κα Γιαντση Αναστασία και ο νεαρός Βλαδικας Κωνσταντίνος του Δημητρίου .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *