Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Πλούσιο σε «παιχνίδια» το Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών που συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Το τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 08/02/2020 και ώρα 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυκάστρου, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα του «Εύαθλου» για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Στην συνέχεια της ίδιας μέρας (Σάββατο 08/02/2020) και ώρα 15:00, την σκυτάλη παίρνει το τμήμα Προμίνι (γεννηθέντες το 2007) όπου συμμετέχει και αυτό στο αντίστοιχα ηλικιακό τουρνουά «Προμίνι» που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αξιούπολης, με αντίπαλο την τοπική ομάδα του «Αλέξανδρου».

Το Ανδρικό τμήμα συνεχίζει τις αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου αφού το απόγευμα του Σαββάτου 08/02/2020 και ώρα 18:00 θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών με τον συνονόματο του «Μ. Αλέξανδρο» Λεπτοκαρυάς Πιερίας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κλείσει το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» αφού την Κυριακή 09/02/2020 και ώρα 13:00 θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας την με την ομάδα του «Αοκ Γουμένισσα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *