Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Το Netflix δίνει τη δυνατότητα να κλείσουμε μία από τις πιο ενοχλητικές λειτουργίες του

Κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση ή με το ipad στα χέρια και ψάχνεις να δεις κάτι καινούργιο στο netflix. Είναι σίγουρο ότι πολλές φορές έχεις εκνευριστεί από τη αυτόματη λειτουργία της πλατφόρμας, που έπαιζε το preview από μία σειρά ή ταινία που σταμάτησες πάνω της για λίγο.

Μετά από πολλά χρόνια που οι χρήστες ζητούσαν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη λειτουργία, το Netflix επιτέλους μας άκουσε και κάνει τη χάρη σε όλους μας.

Έτσι, μπαίνοντας στο Netflix πηγαίνεις στη διαχείριση των προφίλ που έχεις πάνω στον λογαριασμό σου, επιλέγεις ένα προφίλ και μετά έχεις τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις όχι μόνο τα preview αλλά και το να παίξει αμέσως το επόμενο επεισόδιο. 
 
 
απο το roxx.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *