Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Το Joker θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ των Oscar για ταινία βασισμένη σε κόμικ;

Είδαμε την ταινία "Joker" η οποία πλέον μετά και τις επίσημες υποψηφιότητες των Oscar θα πρέπει να πάρει αρκετά για να σπάσει το ρεκόρ για ταινία που σχετίζεται με κόμικ ήρωα.


To Joker όπως γνωρίζουμε έχει 11 υποψηφιότητες (Best Picture, Best Actor (Joaquin Phoenix), Best Director (Todd Phillips), Best Original Music Score, Best Adapted Screenplay, Best Cinematography, Best Sound Mixing, Best Costume Design, Best Sound Editing, Best Film Editing, Best Makeup and Hairstyling) και για να κάνει ρεκόρ πρέπει να πάρει πάνω από 3, κάτι που φαντάζει δύσκολο με βάση τα προγνωστικά.

Η ταινία του 1990, Dick Tracy, με τους Warren Beatty, Al Pacino είχε τόσα (Best Makeup, Best Art Direction-Set Decoration, Best Music/Original Song), όπως και πέρσι το Black Panther (Costume Design, Production Design, Original Score).

Θεωρείται πως έχει σίγουρα του Joaquin Phoenix για Α’ Ανδρικού Ρόλου αλλά και Best Original Music Score της Hildur Guðnadóttir (αυτό παίζεται βέβαια) και θέλει 1 ή 2 για να ισοφαρίσει ή να περάσει το ρεκόρ. Βέβαια αυτά όλα στην θεωρία και μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη.

Η ταινία Joker εστιάζει στον θρυλικό χαρακτήρα και αρχι-νέμεση, δίνοντας μια original standalone ιστορία έτσι όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ ξανά στην μεγάλη οθόνη. Eστιάζει στον Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), έναν άνθρωπο απομονωμένο στην κοινωνία σε μια ιστορία που εξετάζει όλες τις πτυχές του.

Παίζουν οι Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz (Deadpool 2), Bill Camp (Red Sparrow, Molly’s Game), Frances Conroy (American Horror Story, Castle Rock), Brett Cullen (42, Narcos), Glenn Fleshler (Billions, Barry), Douglas Hodge (Red Sparrow, Penny Dreadful), Marc Maron (Maron, GLOW), Josh Pais (Motherless Brooklyn, Going in Style), Shea Whigham (First Man, Kong: Skull Island).





απο το cineramen.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *