Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας 14-11-2013

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (άρθρο 67 του Ν.3852/2010), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη, 14 του μηνός Νοεμβρίου, έτους 2013 και ώρα 6:30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
 

ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1ο:
 
Έγκριση υποβολής της πρότασης «Διαχείριση βιοαποβλήτων στο Δήμο  Αλμωπίας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες. 
2ο:
 
 
Αποδοχή  χρηματοδότησης 4.324,94 €, έναντι της  συνολικής δαπάνης μεταφοράς μαθητών, για τη  σχολική περίοδο 2012-2013.
3ο:
 
 
Καθορισμός του ύψους του ημερήσιου τέλους για την περίπτωση των επαγγελματιών – παραγωγών που  διαθέτουν επαγγελματικό όχημα, για την τροποποίηση της  αριθμ. 252/2013 απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου  Αλμωπίας.
4ο:
 
Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας Λαϊκών Αγορών
5ο:
 
Χορήγηση   παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών,  για τους:  α)Αβραμίδου  Χρυσάνθη, β) Γιόντη  Πέτρο και γ) Παπαδοπούλου Συμέλα.
6ο:
 
Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών  αγορών στην  Ασβεστοπούλου Παρασκευή του Δημητρίου λόγω παραίτησης του κατόχου αυτής, Σαρακινλή Κων/νου  του Χρήστου.
7ο:
 
Αίτηση της  Καραμόνη  Σουζάνας του Ιωάννου, για  συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης του  δημοσίου  10.000 τ.μ., από το  αριθμ. 343α τεμάχιο αγροκτήματος Α.  Ροδωνιάς,  για τη δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.
8ο:
 
Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013.
9ο:
 
Κατανομή ΣΑΤΑ
 
10ο:
 
Κατανομή Σχολικής ΣΑΤΑ.
 
Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *