Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΈΚΤΑΤΟ: Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισε η Θ.Τζάκρη!-Tην διέγραψε αμέσως ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ!

Μεγάλη έκπληξη επικρατεί στους κόλπους της βουλής καθώς η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της  κυβέρνησης!


Η κ.Τζάκρη δεν απαντούσε όλη μέρα στα τηλέφωνα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αλλά κανείς δεν πίστευε πως θα ψήφιζε αντίθετα με την κομματική "διαταγή"!


Δυσαρεστημένη από την κυβέρνηση και από της πολιτικές της δηλώνει η βουλευτής στους δημοσιογράφους.Με άμεσες... δημοκρατικές διαδικασίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος την έθεσε εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και πλέον η κυβέρνηση έχει ακόμη πιο εύθραστη πλειοψηφία!


πηγή:ialmopia.gr

1 σχόλια:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *