Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ: Μπορμαν: Ο Ρυθμιστης Του Χιτλερ (vid)

Ο υπαρχηγός του Χίτλερ , ο Μάρτιν Μπορμαν ήταν ένας απο τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο Τρίτο Ράιχ που έλεγχε κάθε πρόσβαση προς τον Χίτλερ και τακτοποιούσε τα πολιτικά και προσωπικά θέματα. Αυτό το Ντοκιμαντέρ επικεντρωνεται στην έντονη προσωπική σχέση μεταξύ του Χίτλερ και του Μπορμαν και δείχνει πως ο Μπορμαν δημιούργησε μια θέση για τον εαυτό του, που κάνεις δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί μέσα στο στενό κύκλο του Χίτλερ. 

Στο τέλος του πολέμου, ο Χίτλερ αποκάλεσε τον Μπορμαν τον πιο πιστό κομματικό του σύντροφο, και τον διόρισε αρχηγό του Ναζιστικού κόμματος μετα απο αυτόν. Το ντοκιμαντέρ βάζει τέλος και στις επίμονες φήμες για το μυστηριώδες τέλος του Μπορμαν . Ερευνά την απόδραση του Μπορμαν στη Νότιο Αμερική και τον ισχυρισμό οτι μπορεί να ήταν Σοβιετικός κατάσκοπος.

Μπορμαν : Ο Ρυθμιστης Του Χιτλερ
Παραγωγής:
Διάρκεια: 48:48 min
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωτισμενο)

Borman o rithmistis toy hitle από polynikos12

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *