Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κέρδισε και έδωσε τα χρήματα σε άνεργο

Ο νικητής του ΚΙΝΟ έκανε ένα ολόκληρο πρακτορείο του ΟΠΑΠ να τον χειροκροτήσει...

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας Πατρινός επιχειρηματίας, που προ ημερών κέρδισε 3.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ) αλλά δεν τα κράτησε!

Σύμφωνα με το dete.gr, χάρισε όλο το ποσό σε φίλο του, ο οποίος είναι εδώ και δύο χρόνια άνεργος (όπως και η σύζυγός του). "Τι είχα, τι έχασα" είπε χαρακτηριστικά στην τοπική εφημερίδα Κόσμος και η κίνησή του, έγινε θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Ο επιχειρηματίας ζήτησε να μην δημοσιευτεί το ονοματεπώνυμό του, ενώ ο άνεργος φίλος του, που πήρε τα χρήματα στα χέρια του δηλώνει χαρούμενος και συγκινημένος...



Πηγή: enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *