Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τραγωδία στο ελληνικό βόλεϊ: Πέθανε ο κόουτς του Αρη, Γιώργος Περσιανλής

Μία ακόμη τραγωδία ζει το ελληνικό βόλεϊ, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιώργος Περσιανλής.

Ο 47άχρονος τεχνικός υπέστη
ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, αμέσως ο αγώνας διεκόπη και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι γιατροί, που κατέφθασαν άμεσα στο «Κλ. Βικελίδης», προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Δυστυχώς, στάθηκε άτυχος, καθώς στον δρόμο προς το νοσοκομείο, έπαθε και άλλες ανακοπές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του άτυχου Έλληνα προπονητή, ο οποίος άφησε πίσω του μία κόρη, την 17χρονη Στελίνα.




Πηγή: tanea.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *