Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 6/12 τα Ζώδια!

Δυο πράγματα δεν βοηθάνε στην λήψη της σωστής απόφασης. Η βιασύνη και η οργή.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε κάτω από την επιρροή ατόμων που ασκούν μια εξουσία πάνω σας χωρίς να σημαίνει ότι δεν σας κάνει καλό. Η κοινωνική σας ενασχόληση είναι έντονη και μπορεί να κάνετε γνωριμίες κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλες σας τις εκδηλώσεις και εκφάνσεις. Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική για σας. Μια συζήτηση με έναν Τοξότη θα σας δημιουργήσει μια καλή εικόνα για τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που όμως για να πετύχουν χρειάζεται να οργανωθούν με ένα καλύτερο τρόπο.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πετυχαίνετε εν μέρει τον στόχο σας και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ολοκληρώσετε ένα κύκλο που θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε κάτι το σταθερό.
Ερωτικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που σας δίνουν το έναυσμα να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση η οποία ίσως να σας είχε στεναχωρήσει. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σας απασχολεί αλλά δεν έχετε το θάρρος να του το πείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική εύνοια η οποία θα σας βοηθήσει να συντονίσετε μια κατάσταση που δεν είναι και τόσο εύκολη. Για αυτό μπορεί να πετύχετε κάτι καλό.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σταματάει μια δύσκολη κατάσταση η οποία σας έχει απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό και σίγουρα θα ανακάμψετε με κάποιο τρόπο, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο πιο εύκολα.
Ερωτικά: Επειδή έχετε ανοιχτεί αρκετά και έχετε δώσει το προσωπικό σας στίγμα, πιθανόν να βρεθείτε σε μια νέα κατάσταση η οποία μπορεί να χρειάζεται να δώσετε κάποιες υποσχέσεις. Θα το κάνετε γιατί θα δείτε ότι με το άτομο αυτό θα έχετε καλή εξέλιξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην κρατάτε για σας αυτά που πρέπει να δώσετε στους άλλους γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βρεθείτε τελικά να μην έχετε κάτι σημαντικό. Αφήστε την ενέργεια να κυλήσει και θα δείτε μεγάλες διαφορές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ώστε να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους και κυρίως με πρόσωπα που σας υποστηρίζουν, γιατί βλέπετε ότι κάπου σας οδηγούν.
Ερωτικά: Έχετε αλλάξει γιατί έχετε ανάγκη να σας αποδεχτούν αλλά και να δείξετε τελικά τι μπορείτε να κάνετε, προσφέροντας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Πιθανόν ένας Αιγόκερως να σας αποδείξει με τις πράξεις του τα συναισθήματά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες υποθέσεις να τις φέρετε εις πέρας και για αυτό συντονίζεστε καλύτερα τώρα. Ο Τοξότης σας βοηθάει πάνω σε μια προσωπική σας περίπτωση που θέλετε να λυθεί και πιθανόν να έχετε σημαντικά νέα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο μπορείτε να είστε περισσότερο συγκεντρωτικοί και οργανωμένοι με τις υποθέσεις σας γιατί μετά θα βγείτε πιο εύκολα από ένα προσωπικό αδιέξοδο που μπορεί να είχατε πέσει. Οι γεννημένοι στις 9 και 10 Αυγούστου μπορεί να ζορίζεστε από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο ή θέματα σπιτιού.
Ερωτικά: Η γενική εικόνα σας παρουσιάζει μια βελτίωση. Ενώ όμως η ψυχή σας θέλει να κάνει πράγματα υπάρχει από πάνω μια επίπλαστη εικόνα η οποία σας περιορίζει να εκδηλωθείτε όπως θέλετε, κυρίως αν αφορά στη σχέση σας με ένα Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχουν βγει οι φιλοδοξίες σας στην επιφάνεια και πιθανόν να αναζητήσετε να κάνετε πράγματα που ίσως σας ανεβάζουν τον πήχη ψηλά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια γενική σταθερότητα την οποία αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσετε και να μην ξεφύγετε γιατί έχετε την τάση ενδόμυχα να απελευθερωθείτε ακόμα και από δεσμά τα οποία ίσως να μην σας ενοχλούν τόσο αλλά εσείς με αυτόν τον τρόπο να επαναστατείτε.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός και ο Τοξότης είναι οι άμεσες επιρροές κυρίως για τους ελεύθερους που σας έχουν προβληματίσει. Από την μια θέλετε πάρα πολύ να είστε με ένα πρόσωπο και από την άλλη όλο και κάτι βρίσκετε που σας κουράζει. Το ενδιαφέρον του Αιγόκερω παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια νέα κατάσταση η οποία σας ξεσηκώνει να κάνετε κάτι που ίσως να ξεπερνά τα όρια σας αλλά τελικά θα επικρατήσει κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο η λογική αλλά και η εξασφάλιση που έχετε μέχρι τώρα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι για το τι μέλει γενέσθαι γιατί νιώθετε μερικές φορές ότι ενώ έχετε κάποια βοήθεια στο τέλος επανέρχεστε στα ίδια και στα ίδια. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να δείτε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και εσείς θα πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα.
Ερωτικά: Εδώ υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων γιατί έχετε το επικοινωνιακό που σας βοηθάει αλλά είστε και περισσότερο ελεύθεροι να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Μερικοί από εσάς το βλέπετε σαν παιχνίδι που αν δεν σας αρέσει αλλάζετε ρόλο και γίνεστε φίλοι ή πολύ κοντινά πρόσωπα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να συναντήσετε από το πουθενά μια ευκαιρία η οποία ίσως να είναι στα σκαριά ακόμα αλλά τελικά θα σας έκανε καλό να την αντιλαμβανόσαστε άμεσα και να πάτε να την συζητήσετε. Η παρέμβαση ενός Αιγόκερω μπορεί να είναι σημαντική.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε ικανοποιημένοι από την έκβαση μιας κατάστασης. Αν διώξετε από μέσα σας αυτό που πάντα πρέπει να έχετε κάτι που να σας κρατάει πίσω και να δίνει στην ζωή σας νόημα, τότε θα καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να είστε τόσο αγχωτικοί με οτιδήποτε κάνετε και να χαλαρώσετε για να φτάσετε στον σκοπό σας.
Ερωτικά: Μερικές φορές επιλέγετε να μείνετε μόνοι είτε για να προστατευτείτε από τραύματα είτε για το ότι δεν βρίσκετε το πρόσωπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως αυτήν την περίοδο σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην σας ξυπνάει τα μεγάλα πάθη αλλά τουλάχιστον θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά σφιγμένοι σε ό, τι κάνετε γιατί υπάρχει πίεση και ίσως και χασούρα από μια δική σας προσπάθεια. Για αυτό λειτουργώντας πάνω σε μια πιο ελεύθερη και χαλαρή πολιτική μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλό σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιο σας από εχτές και θα παραμείνει μέχρι και τις 23/12 θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει και κατά κάποιον τρόπο καλύτερα νέα και ιδέες που θα μπορείτε να τις εκφράσετε ευκολότερα.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να μιλήσετε γλυκά και θετικά για το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο σημαντικός λόγος είναι ότι θα ξεφύγετε για λίγο από τα τετριμμένα και θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε πιο εύκολη ψυχική επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα κάνετε κάποιες πολύ γενναίες κινήσεις με στόχο να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Μερικοί θα το πετύχετε, αν βέβαια το δείχνει και το υπόλοιπο προσωπικό σας ωροσκόπιο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης που θα συνεχίζει για πολύ καιρό να σας πριμοδοτεί και να σας βοηθάει ώστε να πετύχετε αυτό που γενικά επιδιώκετε.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή γενικά θα πάει καλύτερα και ο λόγος είναι ότι εσείς έχετε διάθεση να φτιάξετε μια κατάσταση η οποία μπορεί και να έχει χαλάσει. Είναι σημαντικό η καρδιά σας να είναι πολύ ανοικτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάει η προσωπική σας αναγνώριση και σίγουρα θα σας δώσει μια ιδιαίτερη χαρά. Ο λόγος είναι ότι έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να παρουσιάσετε δείγματα δουλειάς και προσωπικής ταυτότητας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βγαίνετε σιγά-σιγά από την προσπάθεια που έπρεπε να υπηρετείτε ή να είστε επί των επάλξεων για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και ρόλους. Θα έχετε την μεγάλη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας και τα γούστα σας.
Ερωτικά: Η φιλική διάθεση που θα αντιμετωπίσετε την σχέση σας και κυρίως ένα πρόσωπου που είστε συνέχεια ήξεις αφήξεις θα βοηθήσει στο να επικοινωνήσετε πιο εύκολα και να βγείτε από τα συγκεκριμένα κλισέ.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ μεθοδικοί και εκφράζετε πιο εύκολα τις απόψεις σας ή δείχνετε πρωτοβουλίες που συνήθως τις φοβάστε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχετε ξαφνικό κέρδος.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανοίγοντας περισσότερο τον κλειστό κύκλο που συνήθως κινείστε, ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθείτε πιο εύκολα κάποια προσωπικά θέματα που συνήθως τα κοιτάτε με ευαίσθητη συναισθηματικά ματιά και να βγείτε χωρίς να το καταλάβετε από ένα αδιέξοδο. Η στήριξη σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα είναι περισσότερο ανεξάρτητη σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ερωτικά: Η άνεση που θα συμπεριφερθείτε σε ένα Λιοντάρι σηματοδοτεί την προσωπική σας απελευθέρωση από τον υπερβολικό συναισθηματισμό. Μπορεί μερικοί από εσάς να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείστε αθόρυβα γιατί δεν θέλετε να ταράξετε κάποιους συνεργάτες σας οι οποίοι προς το παρόν δεν σας δίνουν τα εχέγγυα. 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *